Pálinkaüzemben csapatépítő tréningezett a nyolc kan

2010. 11. 07., vasárnap

PANYOLA – „Ez tömény élmény volt a szó legszorosabb értelmében" – mondta Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy sajátos csapatépítő tréningjéről, amely a panyolai pálinkafőző üzemben folyt az ukrán határ közelében.

 

A nyolctagú együttes régi meghívásnak tett eleget, és a december 29-i Budapest sportcsarnokbeli szuperkoncert stábfőnökeivel együtt 13-an eresztették el a hajukat.

Irigy Hónaljmirigy Egy korty és más semmi. Összeforrt a csapat

„Üzemlátogatással kezdtük a szakmai kirándulást, melynek során a szeszben aszalt szilva minőségét is ellenőriztük. Visszatekintve, ez a mozzanat volt az aránylag korai fekvés előzménye" – tette hozzá Peti, akitől azt is megtudtuk, hogy a lakomákkal tompított pálinkázás rövid szüneteiben a környéket is felfedezték. A kedvükért beindították a 600 éves vízimalmot, megnézték Kölcsey sírját, tutajoztak a Turán meg a Maroson, és rácsodálkoztak a vidéki vendégszeretetre.

 

„Megállt mellettünk egy autó, és kinyújtottak belőle egy tálca túrós lepényt, egy helybéli rajongónk pedig nyolc apácajelmezt varrt nekünk" – emlékezett Sipos Peti, és a csapatépítés kulturális estjéről is elárult néhány részletet.

Irigy Hónaljmirigy Cigányzenészek is emelték az este hangulatát

„Megpecsételődött a sorsunk, amikor a cigányzenekar bevonult, és a fahéjas alma, továbbá a gyömbéres vilmoskörte is előkerült. Arra még emlékszem, hogy új barátaink új rigmusokat tanítottak nekünk.  Például azt, hogy: Gyere le Óvárra, ki leszel próbálva! Meg: Három p*na, hat csöcs, hat hatvan a nagy fröccs... hogy a finomabbakat  említsem. Ezen kulturális gyöngyszemek óbégatása közben valósággal összeforrt a csapatunk. Jöhet a buli!"

forrás: www.blikk.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum