Már rohamozható a pálinkafőzde Boldogkőváralján

2010. 11. 17., szerda

 

Átadták Boldogkőváralján a Bestillo Pálinkaház látogatóközpontját. A 90 millió forintos beruházást a magyar vállalat felerészben uniós forrásból, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásából finanszírozta.

A Pálinkaház fiatal tulajdonosai fontosnak tartják, hogy a fogyasztóikkal közvetlen kapcsolat alakíthassanak ki, ezért is jelentős mérföldkő számukra a komplexum átadása.

A Bestillo filozófiához hűen, lehetőség nyílik, hogy a pálinka természetes közegében ismerkedhessenek meg a látogatók a pálinkakészítés technológiájával és a pálinkafogyasztás kultúrájával.

A pálinkamesterek által vezetett túrák alkalmával, - ahol végig kísérhető a gyümölcs útja a beérkezéstől egészen a főzés végéig -, a kóstolás élménye mellett, értékes információkkal gazdagodhatnak a látogatók.

A vendégek megismerhetik Boldogkőváralját, a gönci barack termővidékét, annak számos hagyományát, csodálatos látnivalóit, valamint a pálinkának, mint hungarikumnak a történetét.

A modern komplexum 70 férőhelyes konferencia és vendéglátó terme a kirándulások mellett tökéletes helyszíne lehet rendezvényeknek és fesztiváloknak is.

A pálinkacentrumhoz tartozó 1200 m2 udvar parkosításra került, ahol a szabadidős tevékenységekhez, szabadtéri rendezvényekhez és a családbarát szolgáltatásokhoz minden feltétel adott.

forrás: Elemzeskozpont.hu, Gazdasági Rádió


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum