Disznótorost és pálinkát hoz a sztárzenekar a fa alá

2010. 11. 29., hétfő
A Magna Cum Laude fennállásának eddigi legnagyobb produkciójával, sztárvendégekkel, de családias hangulatban, étellel-itallal várja a rajongókat.

Platina- és aranylemezek hatalmas koncertsikerek a fesztiválokon, klubokban és egyéb helyszíneken, megkérdőjelezhetetlen szakmai és közönségsiker. Ezen az úton haladt eddig is a Magna Cum Laude 2010-es menetelése, amelyre méltó pontot tesz majd december 28-a. Az immár hagyományosnak számító Magna Karácsony idén a Syma Rendezvénycsarnokban az előzetes tervek szerint egyben a banda fennállásának legnagyobb produkciója lesz!

Az 1999-ben Gyuláról indult együttes mára napjaink egyik legsikeresebb pop-rock koncert zenekara, a települési rendezvények és a nagy fesztiválok kiemelt attrakciója. A hazai rádiók mintegy 10 dalt forgatnak állandóan a Magna eddig megjelent 4 stúdióalbumának repertoárjából, amelyek legtöbbje a hallgatók és a slágerlisták favoritja. Az országos ismertség a fiúkat kortól nemtől függetlenül a zenekedvelők és - művelők kedvencévé tették a közvetlen vidéki srácokat, akik dalaikban és a koncertjeiken egyaránt az élet örömeit, bánatait, érzéseit, az egyszerű embereket az egyszerű embereknek éneklik meg. 

E gondolat vezérelte a budapesti Magna Karácsony gondolatát, amely idén is egy igazi vidéki hangulatú családi mulatságnak ígérkezik. A szervezők egy mobil sátorral toldják majd meg a Syma „A” csarnokának szoborkert felöli oldalát, ahol helyben sülő disznótoros és pálinka standok segítenek majd alapozni a hangulatot. A Magna koncertje egy szokatlanul nagyszabású látványos attrakcióval kecsegtet, ahol több mint 2 órában, sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel csendül fel majd a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal és a többi közönség kedvenc mellett megannyi ritkaság is!

A zenekar a szakma elismerését is élvezi, amelynek bizonyítéka, hogy a korábbi nagykoncerteken olyan előadók vállalták el boldogan a banda meghívását, mint Révész Sándor, Lukács Laci, vagy Nagy Feró. Az idei nagykoncerten hazánk egyik megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb rocksztárja, a 30 éves fennállását szintén idén ünneplő Edda frontembere, Pataky Attila lesz a Magna vendége, akivel közösen szólaltatnak majd meg a fiúk nagy slágereket mindkét zenekar dalai közül.

Akinek a koncert végeztével még nem elég a buliból, de kellően feltöltődött pozitív energiákkal és pálinkával egyaránt, az folytathatja a mulatozást a helyszínen, ahol a mára nem kevés felkérésnek eleget tevő DJ Radnai diszkója a legnagyobb világslágerekkel hengerel majd, feltéve a koronát a napi mulatságra.

forrás: www.kulturpart.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum