Gus Hansen kikapott a magyar pálinkától

2010. 12. 21., kedd

A Face the Pro című európai pókerverseny döntőjére érkezett hazánkba az egyik leghíresebb pókerjátékos, Gus Hansen. A 36 éves dán zsugás a 100 000 dollárt érő első helyért csatázott egy szerencsés amatőrrel.

  Gus Hansen arra sem emlékszik, hogy került ágyba

– Harmadszor jár Magyarországon. Mit sikerült megtudni rólunk? – Elsősorban azt, hogy a pálinkájuk felér egy fejlövéssel, ezt a tegnap esti partin sikerült megtapasztalnom. Arra sem emlékszem, hogy kerültem ágyba. Egyébként valóban harmadszor vagyok itt, első két alkalommal még mint főiskolás jártam Magyarországon, tizenkilenc és huszonegy évesen. Divat volt akkoriban Budapestre jönni, kíváncsiak is voltunk a vasfüggöny mögül épp kibukkanó országra, meg persze olcsóbb is volt, mint otthon.

– Rosszul kezdte az idei évet, de aztán a múlt hét végén egy egymillió dolláros versenyt nyert. Milyen mérleggel zárja az évet? – Valóban sokat vesztettem az év elején, az ember egy időre elvonul ilyenkor az asztaltól, átgondolja, mit csinált rosszul, hol hibázott, és igyekszik kijavítani a hibákat. Szerencsére az év végére sikerült is megfordítanom a dolgot, s míg pár hónapja úgy nézett ki, hogy jelentős veszteséggel zárom az évet, most azt kell mondjam, tisztességes pluszban vagyok.

– Magyarországon állami monopólium lehet a póker, mert szerencsejátéknak tartják, ami csak állami kézben lehet. Önnek mi a véleménye erről? – A póker nem szerencsejáték. Persze kell hozzá szerencse, de végül is ez egy észjáték, amelyhez gondolkodni, kombinálni kell. A politikusoknak meg, akik ilyen törvényt terveznek, azt üzenem, hogy üljenek le velem játszani. Majd amikor minden pénzüket elnyerem, rájönnek, mennyi szerencse és mennyi ész kell a pókerhez.

forrás: www.nemzetisport.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum