Pálinkamustra és pogácsasütő verseny Sajóbábonyban

2011. 02. 15., kedd

 

Mámoros falatok – Amikor a pálinka és a csokoládé egymásba olvad Mámoros falatok – Amikor a pálinka és a csokoládé egymásba olvad
    A diszharmóniából harmóniát alkotni igazi művészet, amely addig ismeretlen élvezettel ajándékozza meg az ínyenceket. A Rézangyalnak most a pálinka és csokoládé összeolvasztásával sikerült a nem mindennapi párosításból tökéletes élvezeti forrást kreálni.

Barrique_Szilva_palinka_etcsokivalPálinka és csokoládé. Két koncentrált, önmagában is tökéletesélvezeti forrás. De vajon mi történik, ha e kettő találkozik? A 

Rézangyalsommelier-je úgy döntött, kipróbálja, és olyan élményben volt része, hogy a ChocoMe készítőjével közösen meg sem álltak a 12 egyedi kreációig.

A ChocoMe kézzel készült különleges csokoládé-kreációinak és a Rézangyal minőségi pálinkáinak találkozásából a pálinka- és a csokoládé fogyasztás új műfaja keletkezett. A ChocoMe tucatnyi ízű különleges kreációja a pálinka- és a csokoládéfogyasztás új dimenzióit nyitja meg, ahol a két fő összetevő minden eddiginél markánsabban és erőteljesebben jelenik meg, mégsem nyomják el egymást. A Rézangyal minőségi pálinkáinak magas alkoholtartalma kiemeli az édes ízeket, az első osztályú ét- és tejcsokoládék pedig kihozzák azok gyümölcsös árnyalatait. A változatos feltétek, hol kiegészítve, hol ellenpontozva az ízkombinációt, még intenzívebbé teszik az élményt.

A 12 egyedi kreációban mind a pálinka, mind a csokoládé kedvelői megtalálják a hozzájuk illő „gasztrokoktélt”, aszerint, hogy az édeskés, a keserű, esetleg a fűszeres világot kedvelik.

forrás: www.bellacafe.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum