Bolondok napi Magna-party

2011. 03. 23., szerda

 

A telt házas karácsonyi Syma csarnokos buli után a Magna Cum Laude újra Budapesten játszik. Április 1-jén a népligeti Diesel Arénába várják Magna-slágerek és a Magna-pálinka szerelmeseit egy jó kis bolondozásra. A koncert után pálinka party hajnalig.

Igen csak mozgalmas 2010-es évet tudhat maga mögött a Maga Cum Laude zenekar: platina- és aranylemezek átvétele, rengeteg koncert, fesztiválok, és nincs megállás. A 2011 is pont úgy kezdődött, ahogy a 2010-et búcsúztatták. Jókedvű buli Napkoron a Böllérfesztiválon, koncertek a Symbolban, majd Dublinba is ellátogattak, és a lista ezzel koránt sem teljes.

Az 1999-ben Gyuláról indult együttes mára napjaink egyik legsikeresebb pop-rock koncert zenekara, a települési rendezvények és a nagy fesztiválok kiemelt attrakciója. A hazai rádiók számos dalt forgatnak állandóan, az eddig megjelent négy stúdióalbumuk repertoárjából, amelyek legtöbbje a hallgatók és a slágerlisták favoritja. Az országos ismertségre tettek szert, de megmaradtak közvetlen vidéki srácoknak, akik dalaikban és koncertjeiken egyaránt az élet örömeit, bánatait, érzéseit, az egyszerű embereket, az egyszerű embereknek éneklik meg.

A következő állomásuk ismét a főváros lesz. Április elsején, Bolondok napján a Diesel Arénában (www.dieselarena.com) várják az érdeklődőket A Club hivatalos befogadó képessége 750 fő, minden szakhatósági engedéllyel rendelkezik és megfelel a magas követelményeknek. Jelenleg három terem van és kiváló hangosítással rendelkezik, így a hangulatra nem lehet panasz, bár erről a Magna srácok, és a pálinka is gondoskodni fog.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a www.jegy.hu oldalon, a Cafe Mediterran, vagy a Travel Del Mar utazási irodában.

 

forrás: www.mixonline.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum