Éremeső a 895 Hunnium pálinkaháznál

2011. 04. 21., csütörtök

 

Két arany-, öt ezüst- és 3 bronzérem, valamint a legjobbaknak járó Champion díj a 895 Hunnium idei termése. A pálinkaszezon elején, mindössze 1 hónap leforgása alatt elsőként a Destillata (Ausztria), majd a HunDeszt, végül a Gyulai Pálinkafesztivál szakmai zsűrije ismerte el a cég különleges és népszerű italait.

Az immár tizenkettedik alkalommal megrendezett Gyulai Pálinkafesztiválon a 895 Hunnium barack, szilva, meggy és cserszegi fűszeres főzetei négy érmet gyűjtöttek be, megismételve egy hónappal korábbi teljesítményüket. Ezzel a pálinkacég idén már összesen tíz érmet, továbbá a legjobbaknak járó Champion díjat gyűjtötte be Magyarország illetve Ausztria legrangosabb párlatversenyein.

A Gyulai Pálinkafesztiválon, ahol a hazai kiváló főzdék és a nemzetközi kihívók összesen 800 mintája mérte össze tudását, a 895 Hunnium főzetei megismételték az egy hónappal ezelőtt mutatott teljesítményüket. Ez a verseny egyébként különösen kiemelkedő eredményeket szokott hozni számukra, hiszen már a korábbi években a 895 Hunnium a meggy pálinkájával is kiérdemelte a Champion díjat.

A 895 Hunnium pálinkák 2011-es bajnoka továbbra is a 2010-es szilva főzet, amely a HunDeszt versenyen elért aranyérem mellé a legjobbnak járó Champion díjat is begyűjtötte.

Az egyedi ízvilágot és a prémium minőséget ötvöző 895 Hunnium pálinkák azonban nemcsak a zsűrit győzték meg, hanem a hétvége alatt a fesztiválon megforduló több ezer pálinkakultúra iránt érdeklődő látogatót is, akik élvezettel kóstolták végig az éremesővel díjazott főzeteket.

Forrás: www.trademagazin.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum