50 felett is tartja formáját Pálinkanagykövetünk

2011. 07. 01., péntek

Az alapötlet Szigeti Ferenctől származik, aki nyolc esztendeje rendszeresen jár edzőterembe, és megszerzett tapasztalatai szeretné átadni az 50 felettieknek, egy könyvben. A könyv a tervek szerint ősszel kerül a boltokba, és a munkacíme "Testedzés 50 felett".

Egy kiállításon találkoztak Schobert Norbival, és akkor beszélték meg, hogy a könyv mellett indítanak egy közös akciót is, amelynek végterméke egy DVD lesz, amelyen Norbi irányítása mellett, és Zoltán Erika vendégszereplésével közel egy órás, különleges edzésprogramot mutatnak be.

 

Olyan program lesz ez, amelyet az ötvenesek, de akár a hatvan felettiek, férfiak és nők egyaránt bátran elkezdhetik, és a remek gyakorlatok rendszeres elvégzésével kifejezetten fitt formába lehet kerülni. A DVD érdekessége többek között, hogy a KARTHAGO-hoz méltóan remek, élő rockzenére tornáznak a zenekar tagjai Norbival.

Emellett a KARTHAGO formába lendítése is cél volt, mert a sokállomásos, nagy nyári turné előtt szüksége volt a zenekarnak némi kondícióra, és fogyásra. Ebben is segített Norbi, két hónapig hetente egy alkalommal tartottak közös edzést, szorgalmasan ették az Update menüt, célul tűzve ki az öt zenész, összesen 30 kilónyi fogyását!! Másfél hónapnál már úgy a felénél tartott a zenekar, de remélik, hogy az elkészült DVD-t odahaza is rendszeresen használva, sikerül a harminc kiló mínuszt elérni.  

Forrás: www.nepszava.hu


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum