Ízlelgesse a szót: kapafitnesz

2011. 07. 14., csütörtök

A legújabb gyulai turisztikai program a kapafitnesz, ahol lovaskocsival viszik a résztvevőket a pálinka manufaktúra mögötti kertekbe, ahol a kapálást finom falatokkal és pálinkával jutalmazzák.

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. az idei idegenforgalmi szezonban próbálja ki azt a több mint 20 standard programot, melyeket a városba érkezőknek kínálnak - írta a BEOL.

A hét minden napjára összeállítottak egy-egy szórakoztató eseményt, a hétfőre tervezettek egyikét, a kapafitnesz szalonnával (sokat sejtető) címet viselő programot tegnap mutatták be a sajtó képviselőinek.

Lovaskocsival visszük a résztvevőket a Gyulai Pálinka Manufaktúra mögötti kertekbe, ahol természetesen pálinkával fogadjuk a csoportot. Ezután indulhat a munka, a kapálás, melyet később — a gyulai hentesek jóvoltából — finom falatokkal jutalmazunk, kolbásszal, szalonnával — tájékoztatott Komoróczki Alíz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Mint megtudtuk, a parasztreggelit hagyományos módon, földön ülve fogyasztják el a vendégek, miközben kísérőjük, Hunyadvári József szórakoztatja őket népies rigmusokkal.  

Forrás: www.168ora.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum