Bütykölt lepárló miatt robbant fel egy ház

2011. 09. 11., vasárnap

 

A házi pálinkafőzés volt a hobbija, emiatt került kórházba egy brit férfi, akinek ráadásul a háza is romba dőlt. Egy csináld magad lepárló berendezés robbant fel a lakásában a nagy-britanniai Treherbert-ben.

 

A szomszédságot evakuálni kellett, miután Lawrence Toms teraszos házát egy hatalmas robbanás rázta meg. Őt magát egy boxeralsóban, megégett karokkal az utcán találták meg.

A robbanás kivitte a lakás ablakait és ledöntötte a fél tetőt. Tűz is keletkezett, de a tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését - derül ki a The Sun cikkéből.

- Én csak letelepedtem a fotelba, hogy megnézzem a kedvenc sorozatomat, mikor egy óriási robbanást hallottam és hatalmas lángokat láttam kitörni a tetőn keresztül – mondta Toms egyik szomszédja, Hannah Knowles.

- A tűzoltók szerint szerencsénk volt, hogy nem robbant fel az egész utca – tette hozzá egy másik szomszéd, Susan Minty.

A szomszédok szerint egyébként a férfi házilag akart vodkát csinálni, egy az interneten talált recept alapján. A rendőrség lefoglalta a lepárlót - írja a blikk.hu.

  Forrás: www.delmagyar.hu

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum