Ismét aratott a történelmi pálinka

2011. 11. 14., hétfő

Csatai Imre pálinkamester vehette át idén ősszel a Magyar Termék Nagydíjat, a Parlamentben rendezett ünnepségen.

 

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím azon gyártók elismerése, akik tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a jó minőségű termékek előállításának. A díj nem csupán a végtermék magas minőségének, de az előállítás során tanúsított szemléletnek az elismerése is. A Magyar Termék Nagydíj olyan védjegy, amely segítséget nyújthat a fogyasztónak abban, hogy a valódi értékeket képviselő termékeket tudják választani.

 111109_87527.jpg

Vader nagyúr és a birodalmi rohamosztagosok pálinkát kóstolnak 

A 895 HUNNIUM márka rövid története a siker története, hiszen 2008 óta 8 nemzetközi és hazai versenyen összesen 24 érmet, kétszeres Champion díjat (Nagyarany), három évvel később pedig Magyar Termék Nagydíjat érdemelt ki. Hogy mi lehet a prémium pálinka titka? A kiváló minőségű gyümölcsöt az ország minden tájáról válogatják, majd a lefőzés után elegáns, fekete palackba töltik. A siker azonban nem csak ebben rejlik...

„Négy éve az indulásnál azt a célt tűztük ki, hogy a legjobbak közé kerüljünk. A díj elismeri ezt a törekvésünket. Egy történelmi üzenetet felvállaló fiatal márka legmagasabb megbecsülését szerezte meg, így az eredmény számunkra mindenképp történelminek nevezhető. A nagydíj a legkiválóbb termékek közé emelte a 895 HUNNIUM pálinkacsaládot. A siker azonban nem csak egy ember dicsősége, sokkal inkább egy jól működő csapatjáték eredménye." - nyilatkozta a forgalmazó Ital Magyarország Kft. csapata. 

 

Forrás: www.bevezetem.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum