Kövesd az Ördögit!

2011. 11. 24., csütörtök

Új forma, új nevek, változatlan minőség - már ez az Ördögi pálinka.

 

Ma már senkit nem kell meggyőzni arról, hogy a pálinka népszerű ital Magyarországon. Több korosztály itala, de leginkább a fiataloké. Hasonlítanak egymásra: üdék, frissek, lendületesek, kreatívak, és szeretnivalók. Ezért is döntött úgy az Ördögi pálinkák tulajdonosa a Raiker Kft., hogy még közelebb hozza egymáshoz nemzeti italunkat és a fiatalokat. Szeressék egymást.

- Tudjuk, hogy ma nincs ideje senkinek megállni, elrohan mellettünk az élet, magunk is állandó pörgésben élünk. Mi most mégis azt mondtuk, álljunk meg! Az Ördögi és a pálinkáink kedvelői többet érdemelnek. Nagyobb figyelmet. Az üzenetünk a fiatalok számára: ha jól akarod érezni magad, kövesd az Ördögit! Azt hiszem érdemes. Új köntösbe öltöztetjük hát az Ördögit, a forma, a színvilág megújul, olyan lesz mint a fiatalság maga. Június 1-től megváltozik az Ördögi külseje, de a belbecs marad a minőség szolgálatában. Az Ördögi mostantól a szerethető pálinka, klasszikus tartalom formabontó külsővel, amiről beszélni kell, amit jó érzéssel meg lehet inni. Ott és akkor, amikor az Ördögi csábításának nem lehet ellenállni – mondta a Raiker Kft. egyik tulajdonosa, Horváth Attila ügyvezető igazgató.

Az sohasem volt titok, hogy az Ördögi nem egy pálinkafőzde saját márkája, hanem a Raiker Kft. tulajdonosainak ötlete alapján született brand. Olyan pálinkát álmodtak meg, amely mindazt tudja, amit a legnemesebb pálinkák. Illatában, ízében, karakterében, szóval mindenben. Noha nem egy főzőmester saját brandje, de azzal azonos kategória. Eddig is az volt és ezen az új design sem változtat. A legjobbak közé tartozik. Blendelt pálinka, éveket köt össze, fajtaazonos gyümölcsök különböző főzeteinek házasítása, aminek a legnagyobb erénye az állandó minőség. És ami a lényeg: a legjobbak között számon tartott mester, Márton János műhelyében készül. A legkiválóbb gyümölcs az alapja, a gondos cefrézés, a legmodernebb technológia, a feszes lepárlás, és a főzőmester szaktudása a minőség garanciája. Ez az Ördögi. Se nem több, se nem kevesebb. Egyszerűen csak jó.

Márton János afféle szakember, aki sok tekintetben egyéni utat jár. Ezért választották a Raiker tulajdonosai éppen őt. És Márton János nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy megalkossa az Ördögit.

- A minőségnek vannak látható és nem látható jegyei. A látható egyszerű dolog. A késztermék hozza-e azt, amit a mester fejben megkreált: az illatot, az ízt, a gyümölcsöt magát? Vagyis a harmóniát. Mert az íz és illat harmóniájával lehet karaktert adni a pálinkának. Én azt mondom, mindez akkor sikerült, ha kitöltök 2 cent pálinkát és a gyümölcs kiugrik a pohárból. Ilyennek kellett lenni az Ördögi pálinkának is – magyarázta a mester. – A láthatatlan pedig a főzde. A pálinkakészítés egész folyamata, az érett tiszta gyümölcstől, a tökéletesen tiszta feldolgozó-berendezéseken és cefrézésen át, a lepárláson keresztül a palackozásig. Ha az ablakpárkány poros, akkor bármi koszos lehet. Ne legyen az. Fontos a pedantéria. E nélkül nincs minőség. Szóval a láthatatlan minőség vagyunk mi. Rigolyásak, alaposak.

Megváltozik tehát a külső, ez látható is lesz. Most már csak az a kérdés, milyenek is az Ördögi pálinkák, ha kitöltik a pohárba? A válasz itt és most persze csak szóban, a designváltás jegyében. Új forma, új nevek változatlan minőségben. Mert az Ördögi egyszerűen csak jó.

Új forma, új nevek

Feketecseresznye – Vakrandi

Itt van. Vár rád szolidan, karakteres feketecseresznye illatával, finoman elegáns ízével, lehet, hogy még karamellás is. Erre számítasz, csak ott a kétely: mi vár rád? Hidd el, ezt kapod!

Fürtös meggy – After party

Rabul ejtő a gyümölcsössége, körüllengi a poharat a decens magzamat és a fürtös meggy frissessége. Íze, mint a legőrültebb parti, hajnalig tart. Mert a végén újra kóstolni kell!

Kajszibarack – Akarom

Vágysz rá. Akarod, hogy átjárja a tested a citrusos illat, a lekváros íz, az aszalt barack édessége. Magával ragad, mint a tenger hulláma, csak fekszel és ott a szádban az íze. Mindig.

Téli körte – Oh My God!

Ez tényleg fantasztikus: kissé fanyar, édeskés az illata, az íze kellemesen körtés, fűszeres aláfestéssel! Csak sóhajtani lehet és fohászkodni, hogy mindig vele légy. Oh My God!

Érlelt szilva – Méregcsók

A színe aranysárga, az illata muskotályra hajaz, az íze vaníliával átitatott fahéj. Szétszalad a szájban, végigfut a gerincen a vágy: még többet! Ez kell, ez ám a csók! Örökre megmérgez.

Érlelt alma - Lájkolom

Ez az! Szolid almaillat, friss gyümölcsösség, az íze, mint az almás pite, a színe káprázatos. Ott futkározik a szájpadláson, aztán hosszan emlékeztet az almára. Szeretem. Megjelölöm.

Mézes ágyas meggy – Csalfa

Behízelgő illat, könnyed, édes, fineszes és elegáns íz. Egyszer. Aztán friss meggyillat, kicsit marcipános íz, fűszeres, majd hirtelen minden csupa meggy és méz. Játszik veled, vedd észre!

Mézes ágyas szilva – Kacér

Hivalkodó fahéjas jelleg az illatában, rögtön utána ott a méz, ami kelleti magát, de az ágytól is édesen kihívó az íze. Csupa rejtély, csupa varázs. Bizony, észrevétlenül elcsavarja a fejed.

Mézes Ágyas körte – Na, mizu?

Milyen az, amikor fűszeresen pikánsan édes, amire vágysz? Ilyen: behízelgő, de mégis szolid illat, kellemes, gyümölcsös íz, a méztől selymes. Mint az álom. De ez valóság. Na, mizu?

Mézes ágyas kajszibarack – Mámor

Ránézel, hozzábújsz. Kívánod. A virág illatát, a kajszi lekvárosságát, a méz édességét. Megfogott. Soha nem hagynád magára. Belekóstolsz, élvezed, megérint. A tiéd lesz. Örökre.

Mézes ágyas málna – Szörpilla

A kis szöszkére emlékeztető huncutságos málnaillat, gyümölcsös, édes íz. Szemnek kellemes a színe, mindenben az első mézédes csókjára emlékeztet. Tényleg málnaszörp ízű volt? Az.

0

(Forrás: Raiker Kft.)

Forrás: www.4cent.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum