Ilyen is van: „online” pálinka

2011. 11. 30., szerda

Elindult az internetes pálinkafőzés a Békési Pálinka Centrumban.

 

 

A több mint kétszázmilliós beruházásként létrejött pálinkaszentélyben elindult az internetes pálinkafőzés, amely egy cabernet franc szőlőből készült pálinkával debütált. Mostantól egy weboldalon keresztül működtethető vezérlőpult segítségével bárki betöltheti otthonról a cefréjét, beállíthatja a főzés hőfokát és megfőzheti a saját ízlése szerinti pálinkáját. Ráadásul erre a programra még a barátait is meghívhatja a legnépszerűbb közösségi portálon.

A város közepén található Békési Pálinka Centrum (BPC) kóstolótermében az ország legjobb, díjnyertes Békési párlatait lehet megkóstolni, a méltán híres szilvától az igazi különlegességekig. A gyerekeknek külön játszószobát alakítottak ki a komplexumban, sőt egy ember nagyságú élményhordót is kihelyeztek a teremben.

Békési Zoltán tulajdonos, elmondta, hogy a BPC összes szolgáltatása megnyílik az év végére, köztük a pálinkatrezor, ahol akár hosszú időn keresztül érlelhető és pihentethető a párlat.

A Békési pálinkafőzde 1984-ban kezdte meg működését, ahol 1988-től egy gőzmozdony segítségével főzték a pálinkát. Az üzem gyorsan túlnőtt a kis vonat teljesítőképességén, azóta Pálinka- és Vasúttörténeti Múzeumként működik, amely továbbra is szívesen várja látogatóit a komplexumtól ötpercnyire.

(Forrás: redlemon)

Fotó: Glódi Balázs

Forrás: www.4cent.hu


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum