Díjeső a Gyulai Pálinka Manufaktúrának

2012. 03. 28., szerda

Összesen kilenc aranyéremmel végzett a Gyulai Pálinka Manufaktúra a legrangosabb magyar pálinkaversenyen, az immár hetedik alkalommal megrendezett HunDeszten.

Hetedik alkalommal rendezték meg az idén a HunDeszt pálinkaversenyt, amelyen elsöprő sikert arattak a Gyulai Pálinka Manufaktúra termékei. A Madárberkenye és a Szomolyai fekete cseresznye pálinka különleges ízvilágát Champion-díjjal jutalmazta a zsűri, míg a manufaktúra hét további terméke aranyérmes lett.

  A Gyulai Tavasz pálinka, amely egy cseresznye-, meggy-, feketeribiszke pálinkából készült házasított specialitás, 2009-es és 2010-es (cseresznye, meggy és faeper) évjárata is az aranyérmet kapott. Aranyéremmel jutalmazták továbbá a Gyulai Pálinka Manufaktúra főzdéjéből kikerülő Ágyas alma, Ágyas faeper, Faeper, Sajmeggy és Erdei meggy pálinkákat.     A díjakat dr. Kardeván Endre államtitkár (Vidékfejlesztési Minisztérium), Halász Róbert igazgató (MSZSZT) és dr. Panyik Gáborné, a verseny levezető elnöke 2012. március 23-án adta át a VinCE Budapest keretében. A díjátadón a Gyulai Pálinka Manufaktúrát Adamik Anikó és Hornung Zoltán főzőmesterek képviselték, akik óriási elismerésként értékelték termékeik rangos versenytársak között elért kiemelkedő eredményét.     „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi, szoros versenyben elért összesített második helyezésünket követően, az idei évben két Champion-díjas és hét aranyérmes pálinkánknak köszönhetően nekünk sikerült a legtöbb aranyérmet megszerezni ebben a színvonalas mezőnyben” – mondta a díjátadást követően Adamik Anikó főzőmester, a Gyulai Pálinka Manufaktúra ügyvezetője.     A Gyulai Pálinka Manufaktúra termékei a nem csak a hazai, de a nemzetközi mezőnyben is elismerést arattak a 2012-es esztendőben. A társaság az ausztriai Destillata nemzetközi párlatversenyen 2 arany, 6 ezüst és 5 bronzéremmel a harmadik helyet szerezte meg összesítésben. A marcipán ízvilágát idéző, különleges Erdei meggy pálinka egyedülálló módon mind a HunDeszten, mind pedig a Destillatán kivívta a zsűri elismerését.     Forrás: www.elelmiszer.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum