Sikerrel teljesített Márton és lányai a nemzetközi és a magyar pálinkaversenyeken

2012. 03. 28., szerda

Összesen 3 arannyal, 4 ezüsttel és 3 bronzéremmel jutalmazták az osztrák és a magyar párlatversenyeken a prémium kategóriás Márton és Lányai pálinkákat. Az örök győztes Irsai Olivér szőlő, a gurulós málna és a szamóca ismét kiemelkedő sikert aratott.

Az osztrák párlatversenyen 10 ország összesen 190 főzdéjének 1600 mintájából a magyarok 142 érmet hoztak el. A 18 aranyéremből mindössze két pálinka kapott maximális 20 pontot, amely közül az egyik Márton János 2011-es szamócapálinkája volt. Emellett aranyat kapott a málna valamint az Irsai Olivér szőlőpárlat ezüstöt, a cigánymeggy pedig bronzot gyűjtött be.

  A Hundeszten 25 kereskedelmi főzdétől 273 minta érkezett be. Ezek közül a Márton és Lányai manufaktúra 1 aranyat, 3 ezüstöt és 2 bronzot gyűjtött be. Aranyat az Irsai Olivér szőlő kapott, ezüstöt nyert a vadkajszi, a szamóca és az érlelt alma, valamint bronzot a vilmoskörte és a málna. Emellett a györkönyi főzde Irsai Olivér szőlőpálinkája megkapta a médiakülöndíjat is, amelyet pálinkaértő közéleti személyiségek ítéltek oda.   Forrás: www.kultography.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum