Pálinkadallal készül Nagy Feró!

2012. 05. 17., csütörtök

Idén 7. alkalommal rendezik meg az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált május 18-19-én.

Nincs kétség: a világ egyik legjobb gyümölcspárlata a pálinka. Nem véletlen, hogy hazánkban a pálinkafogyasztás kultúrája egyre magasabb színvonalú, köszönhető ez a jeles pálinkafesztiváloknak is. Ezek sorában kiemelkedő helyet foglal el az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál is, a rendezvény apropója a Kiváló Magyar Élelmiszerek dicsérete mellett nemzeti italunk népszerűsítése. A fesztivál egyik sztárja Nagy Feró lesz, aki elárulta, hogy nagy rajongója a pálinkának, és büszke a hazai ital sikerére is. „Már régóta jó kapcsolatban állunk – én és a pálinka. Mondhatni személyesen ismerjük egymást, sőt csoportos terápiákat is tartunk együtt a haverokkal és finom italokkal” – mesélte nevetve Feró. – „A viccet félre téve: én nagyon szeretem a pálinkát, és nagy tisztelője vagyok a hazai italoknak, hiszen ezzel képviseljük magunkat a világban, ráadásul a hazai munka gyümölcse sokkal édesebb. Legyen szó szilva-, körte-, barack-, netán birspálinkáról, én szívesen iszom, és örülök, hogy a pálinka kultusz egyre ismertebb nemzetközi szinten is."

Nagy Feró és a Beatrice az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválra egyedi produkcióval készül, ezzel is tisztelegve e nemes ital előtt.

„Egy igazi, hamisíthatatlan különlegességgel készülünk a pálinka fesztiválra: egy pálinkadalt fogunk rögtönözni. A részletekről sajnos nem tudok beszámolni, hiszen még mi magunk sem vagyunk tisztában azzal, hogyan fog pontosan hangozni a dal. Annyit azonban megígérhetek, hogy a koncert a pálinka jegyében fog telni, és ha már ott járunk, minimális mennyiséget mi is elfogyasztunk, csak hogy ihletet kapjunk, így a közönség megismerhet bennünket alkohol által befolyásolt állapotban is” – tette hozzá mosolyogva Feró.

  (Forrás: Bolyhos Pálinkafőzde)   Fotó: bolyhos.hu, nagyferó.hu   Forrás: www.4cent.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum