Szentiváni Fesztivál

2012. 06. 13., szerda

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Szentiváni fesztivált. A magyaros ízek, borok és pálinkák mellett ismert zenészek és együttesek várják az érdeklődőket, a szórakozni vágyókat az Adrenalin Szfeszt eseményein.

 

   

Színes programokkal várja a vendégeket a június 22-én induló nyolcadik szentiváni fesztivál- tájékoztatta a sajtó képviselőit Imre László főszervező. A három napon át tartó fesztiválon minden vendég megtalálja a maga zenei stílusát, mondta.

 

A pénteki napon Vastag Csaba és testvére, Tamás lép fel, őket este az Edda művek követik. A magyar ételeket megkóstoló vendégek szombat délután Schobert Norbival és feleségével, Rubint Rékával mozoghatják le a felszedett dekákat.

 

Este hét órakor lép fel Geszti Péter és a Gringo Sztár, őket követi a Magna Cum Laude. A szombati napot DJ. Dominique és vendége az Apollo 23 zárja le. Vasárnap a Lord és a Hooligans teremt fergeteges hangulatot- ismertette a programokat a főszervező.

 

Hozzátette: nemcsak a fiatalok számára készültek szórakozási lehetőséggel, hanem a családokra is számítanak. Az ingyenes gyermekfoglalkozások mellett - például arcfestés, kulcstartó készítés, gyöngyfűzés- több fellépő is várja a gyermekeket. Szombaton például Ricsi Bohóc érkezik a színpadra.

 

A szerdai sajtótájékoztatón részt vett Geszti Péter, DJ. Dominique és az Apollo 23 nevű együttes két tagja.

 

 

Geszti Péter úgy fogalmazott: örömmel tér vissza Győr városába, ahol Médiabálon már rangos díjban is részesült.

 

„Minden jóra fordul, csak egészség legyen”- ezzel az idézetével kezdte DJ. Dominique, aki számára az is fontos, hogy jó házibuli hangulat uralkodjon a fesztiválon. Felhívta a figyelmet arra, hogy Budapestről return buszjáratot indítanak a fesztiválra.

 

Az Apollo 23 köszönetet mondott a lehetőségért, hogy egy ilyen nagyszabású fesztiválon részt vehetnek. Öröm számukra az is, hogy egy jó és nemes cél mellé odaállhatnak.

 

 

Imre László hangsúlyozta, hogy a három napos fesztivál jegy kedvező ára- 3500 forint elővételben - egyedülálló az országban. A bevételből a Lurkó Alapítványt támogatják.

 

Kiss Attila, a Kis Pékség ügyvezetője bejelentette: kétszázezer forint értékű pékárut adnak a fesztiválnak.

 

A főszervező hozzátette: Győr városa is támogatja a rendezvényt.

 

Információ:

Jegyárak:

 

Elővételben:

Három napos – Partyzoo jegyiroda- 3500 Ft

Három napos- Kisalföld Hűségkártyával: 2500 Ft

 

A helyszínen:

Három napos: 4500 Ft

Egy napos: 2000 FT

 

Kovács Veronika

Fotó: a szerző

 

Forrás: www.gyorplusz.hu

 

Témakörök:

Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum