A Budapest Bár is fellép az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon

2012. 07. 06., péntek

A szombati kulturális és gasztronómiai ünnepen egy két Michelin-csillagos séf is főszerepet kap, lesz kappanfőző verseny, pálinkakóstolás, koncertek és Badár Sándor humorista is fellép.

Hatodik alkalommal rendezik meg szombaton a Cigánymeggy Fesztivált a Fejér megyei Agárdon; a gasztronómiai eseményen éttermek is összemérik tudásukat, a zsűri elnöke Andreas Mayer, egy Michelin-csillagos séf lesz.

A szervezők az Agárdi Pálinkafőzdében várják az érdeklődőket a kulturális és gasztronómiai ünnepre.

A szervezők tájékoztatása szerint a vendégek megismerhetik a pálinkafőzés rejtelmeit, miközben meg is kóstolhatják az agárdi pálinkakülönlegességeket. A kemencében, szabadtűzön készített finomságok fogyasztása mellett szakácsverseny teszi teljessé a gasztronómiai élményt.

Idén 14 meghívott étterem méri össze tudását, és készít ételeket kappanból (herélt kakasból). A zsűri elnöke Andreas Mayer két Michelin-csillagos séf lesz. A szakácsversenyt tanyasi csirkeételekből álló kóstoló követi, amelynek fogásait három hazai étterem készíti.

 MTI/Kálmándy ferenc)

Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

A színpadon 16 órától kezdődnek a programok. A sváb zenéket játszó szári Gaudi Buam zenekar után Badár Sándor humorista lép fel, majd a Budapest Bár ad koncertet. Az egésznapos rendezvényt utcabál zárja a Madarak házibuli-zenekar közreműködésével.

Forrás: www.hirado.hu


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum