Tovább nő a Zsindelyes Fesztivál, idén is a legnagyobbakkal

2012. 08. 21., kedd

 

Gasztronómiai kultúra, népi wirtschaft, széles pálinkaválaszték pálinkatúrákkal, játszóház, egész napos kézműves udvar bemutatókkal és színvonalas előadók műsora - ezt mind megkaphatja még az ősz beköszöntése előtt: szeptember 1-én újra Zsindelyes Fesztivál!

 

A már jók megszokott kézműves udvar, játszóház és főzőverseny mellett idén a színpadokon is színes kavalkád vár mindenkit! A délelőtt a hagyományőrzésé, a népművészet kultúrájáé: a jól megszokott Érpataki Asszonykórus kezdi a sort nagy hangerővel, hogy mindenki megtudja, újra vár mindenkit a Zsindelyes Fesztivál! Ezután az Érpataki Dörzsölő és a Gyöngyvirág Asszonykórus is hozzáteszik a magukét a hangulathoz, hogy a főzőcsapatok is jókedvvel dalolva kezdjenek neki a versenynek. Majd a Hajdú Néptáncegyüttes és a Bürkös Kamara Táncegyüttes táncolnak, talpalávalójukat a Szeredás Zenekar és a Bürkös Zenekar húzza el.

Délutántól aztán más hangulatban folytatódik tovább a fesztivál, a nagyszínpadonKorda Gyuri Bácsi és Klárika egy mamama-val nyitja a sort, majd a 90-es évek magyar házibuli-királynője Dolly és csapata beizzítja a talpakat. A felpörgött közönséget az utánozhatatlanul fülbemászó dallamokat megéneklő Csík Zenekar veszi át, akiknek koncertje alatt élő együtt-táncolásra készül a fesztivál, erről részletesebben a www.zsindelyes.hu oldalon és szeptember 1-én a fesztiválon lehet érdeklődni. Este pedig a Republic várja a feltett kezeket, hogy a legnagyobb házibulit tovább fűtse. 

A kisszínpadon sem lesz hiány a szórakozásból: a nagykoncertek közti szünetekben élőkoncertek sorozata vár mindenkit. Itt a Supernem-mel lesz egy őrült agyelhagyás, majd a környéken fellelhető legnagyobb kedvenc, a Roxan is csinál egy hihetetlen rockkoncertet (a tavalyi közönség tanúsíthatja).

A Zsindelyes Fesztivál tovább nő, így 2012-be egy új helyszínt avathatunk, Éjszakai Party Aréna néven. Ezt a helyszínt mi csak úgy emlegetjük: a fesztiválon belüli fesztivál. A party sátor a nagyszínpad mellett helyezkedik el. Észrevettük, hogy minden évben marad a fesztiválon egy olyan réteg, akik még szívesen mulatnának, buliznának tovább. Ezért idén úgy döntöttünk, hogy kialakítunk nekik egy exkluzív helyszínt, ahol kedvükre szórakozhatnak. A dj pult és a party pult adott lesz, a vendégek nevei szintén magukért beszélnek: Chris Lawyer (Right on time),Karmatronic (UEFA 2012), Soerii & Poolek (Valahol messze; Brutális nyár) ésZsíros Attila, mint rezidens DJ. Úgy gondolom, aki készen áll egy megismételhetetlen bulira, itt a helye! - nyilatkozta Juhász Miklós, a fesztivál szervezője.

 

Forrás: www.bulvaros.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum