Pálinkával díjazza a hűséget a Tigáz

2012. 08. 23., csütörtök

A VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon jelenti be hivatalosan is a Tigáz, hogy a Zsindelyes Kereskedőházzal közösen egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki. A fő profil azért a gázszolgáltatás marad.

Az olasz tulajdonban lévő Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. (Tigáz) tavaly májusában indította el hűségprogramját, olyan partnerek bevonásával, mint a Vodafone, az Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új fejezetéhez ér azzal, hogy a szeptemberi elsején rendezendő pálinkafesztiválon hivatalosan is bejelentik a Zsindelyes Kereskedőházzal közös kezdeményezésüket egy új, ütős pálinka kifejlesztésére és forgalmazására.

A jóból azonban csak a kiválasztottaknak jut, nevezetesen kétezer palackot töltenek meg a pálinkakülönlegességgel, amelyhez a cég hűséges, és a számlatartozást hírből sem ismerő ügyfelei juthatnak hozzá.

A látogatóknak előbb igényelniük kell a Tigáz és partnerköre kedvezményeinek igénybevételére jogosító hűségkártyát, és ha vállalják, hogy áttérnek a csoportos beszedési megbízásra, ajándéka kapnak egy palack Tigáz-Zsindelyes pálinkát.

A felhasznált gyümölcs minőségéről nem esik szó a Tigáz közleményében, csak annyit jegyeznek meg, hogy a cég sátránál szilvapálinka „tankolható”. Az ingyenesen kiváltható hűségkártya tulajdonosait ezután 10 százalékos kedvezmény illeti meg a Zsindelyes Kereskedőház Kft. mintaboltjában, illetve webáruházában. A rendezvényt a nyírségi Érpatakon tartják.

Forrás: www.nol.hu 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum