Több buszt indít a BKK a Várba a pálinkafesztivál miatt

2012. 10. 04., csütörtök

Sűrűbben járnak a buszok a Várba a pálinka- és kolbászfesztivál alatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

 

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivált, a várhatóan jelentős számú érdeklődő miatt pedig a Vár megközelítését rendkívüli járatsűrítésekkel könnyíti a BKK.

Az eseményt legkönnyebben és leggyorsabban tömegközlekedéssel, a 16-os, a 16A és a 116-os jelzésű autóbusszal, vagy a Budavári Siklóval lehet megközelíteni. A fesztivál ideje alatt a megnövekedő utasforgalom miatt a 16-16A jelzésű autóbuszok 18 óra után is sűrítve, 3-5 percenként indulnak a Széll Kálmán tér M felől.

A Budavári Sikló minden nap reggel 7:30 és este 22:00 között közlekedik a Clark Ádám tér és a Szent György tér között.   A BKK közölte, előzetesen felvették a kapcsolatot a rendezvény szervezőivel, akik tájékoztatást adtak a látogatók várható létszámával kapcsolatban, ugyanakkor jelezték, hogy a sűrítés többletköltségeit nem tudják vállalni. A BKK ezért a délutáni és esti napszakokban fokozottan ellenőrzi majd a jegyeket az érintett járatokon.

Az utazási jogosultság ellenőrzése mellett munkatársaink helyszíni jegyvásárlási lehetőséget is biztosítanak. A helyszínen váltott vonaljegy ára 400 forint.

Forrás: www.hvg.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum