Orbán Viktor dalra fakadt

2012. 10. 16., kedd

Dalra fakadt Orbán Viktor pénteken Pap Géza etyeki pálinkafőzdéjében, egy hivatalos programon. A Blikk szerint a kormányfő háromféle pálinkát is megkóstolt.

"Egy szoboravató ünnepség után invitálta meg a kormányfőt a birtokán lévő patinás pálinkaüzemébe a házigazda. Miután körbevezette a politikust, kis kóstolót ajánlott fel a kis társaságnak. Orbán Viktor nem akarta elfogadni, ám végül engedve az unszolásnak, háromféle pálinkába is belekortyolt" – mondta el a Blikknek az esemény egyik résztvevője.

Ezután kerültek elő a zenészek, akik a lap szerint előbb csak magukban játszottak, majd Nemcsák Károly színész rázendített egy nótára. Ehhez csatlakozott Orbán is a Jó estét kívánok, megjöttek a fehérvári huszárok című nótával. A nótázásról készült felvételt a miniszterelnök Facebook-oldalára is feltöltötték Kultúrprogram a szoboravatón címmel.

"Kicsit elhajoltunk, de nem nagyon, mert meccs volt este, másnap pedig korán reggel indultam Ceglédre" – mondta a Blikknek a miniszterelnök. A félórás pálinkaprogram után Orbán este már az észt-magyar focimeccsen szurkolt a válogatottnak.

A videó az alábbi linkren megtekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=vaUbVjewzZo&feature=youtu.be

Forrás: www.hvg.hu


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Tel: (+36 30) 522-1099 / (+36 30) 932-9396
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum