Újabb, megdöbbentő információk szivárogtak ki a Pálinka Mesternek nevezett egylépcsős pálinkafőzőről…

2013. 05. 14., kedd

Az a hír járja, hogy földönkívüliek segítik a finomító oszlopos párlatkészítő gyártását és tesztelését. Nyomozó riporterünk ugyanis kiderítette, hogy inkognitóban vettek részt a fejlettebb civilizáció küldöttei a Pálinkafőzés.com egyik gyakorlati oktatásán, hogy magukkal vihessék az egész univerzum szerte elismert MAGYAR PÁLINKA elkészítésének módszereit. Nem ez volt az első, hogy a Föld bolygó magyarjainak tudását hívták segítségül. Kiderült például, hogy ők is golyóstollal írnak, holografikus megjelenítőkkel kommunikálnak és odavannak a Rubik kockáért.

Pálinka mester érkezikÚgy tudjuk, hogy a pálinka sajátos hatásainak köszönhetően felfedték magukat és a gyümölcspárlat előállításának metódusáért cserébe felajánlották részvételüket az újonnan gyártott pálinkafőző tökéletesítésében és tesztelésében. A világok közötti együttműködés eredményeit hamarosan publikálják, amint a távolból jött barátaikkal befejezik az utolsó simításokat.

Állításuk szerint a prototípus már bemutatásra kerül a következő oktatásokon, ahol testközelből szemlélhető a földöntúli Pálinka Mester.

Új főző érkezik

A Pálinkafőzés.com egyik ügyvezetőjének beszámolója:

„A munkavégzést csak a gulyás-, pörkölt-, halászléfőzés és a mulatós nóták által támasztott kíváncsiságuk lassítja. Ennyi azonban belefér…

Ígéretet tettek, hogy a szövetséges civilizációkkal együtt védelmükről biztosítják bolygónkat, hogy minél tovább fennmaradhasson a nagy tudású, gondolkodó magyar nép. Szó szerint így fogalmaztak. Erre azt hiszem, büszkék lehetünk.”

Forrás: PálinkaTeam riport, Magyar Pálinka Nagykövetség


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum