Pályázat pálinkafőzdére...2013

2013. 05. 24., péntek

2013-ban várhatóan újból megjelenik az élelmiszer feldolgozók fejlesztését szolgáló, Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kezelt pályázat, nyilatkozta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára az Info Rádióban. 

A kiírás célja, hogy a mezőgazdasági termékek feldolgozásának, illetve forgalmazásának javításával vagy új termékek, eljárások, technológiák bevezetésével növekedjen a mezőgazdasági üzem, illetve élelmiszeripari vállalkozás összteljesítménye és versenyképessége, továbbá javuljanak az élelmiszerbiztonsági és  – higiéniai feltételek, csökkenjen a környezetterhelés.

A támogatásra elkülönített keretösszeg várhatóan nagyobb lesz az eddigieknél, a pályázati kirások hamarosan megjelennek majd a Magyar Közlönyben és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján.

Támogatásra jogosultak azok az egyéni vállalkozók, egyéni cégek, jogi személyiség nélküli, valamint jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaságok, szövetkezetek, amelyek KKV-nak vagy nagyvállalatnak minősülnek.

Elszámolható költségnek minősül a gép- és technológia beszerzés, épület építése és felújítása, és a szoftverfejlesztés és hardver beszerzés.

A felkészülést, különösen az építési engedélyek beszerzését már most meg kell kezdeni, pályázni várhatóan 1 hónapig lehet majd!  A palyazatihirek.eu honlapot üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. számos sikeres referenciával az élemiszeripari pályázatok megvalósításának megbízható partnere.  Jelentkezzen ingyenes előminősítésünkre!

Ügyfeleinknek biztosítjuk a támogatást szabályozó rendeletet, annak mindenkori módosításait és változási tervezeteit.

Forrás: www.palyazatihirek.eu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum