Augusztusi pálinkaünnep Békésben

2013. 07. 22., hétfő

Pálinkafelismerő verseny, cibereleves és retro diszkó a Békési Szilvapálinka Ünnepen.

Augusztus 10-én hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Békésen a Szilvapálinka Ünnep, ahol megrendezik a Bérfőzetett Pálinkák Versenyét, melynek győztese kapja a rendezvény legjobb pálinkájának díját. A verseny különlegessége, hogy a helyben leadott mintát azonnal értékeli a zsűri. Emellett lesz látvány ciberefőzés és kóstolás, szilvás ügyességi játékok, jelmezes felvonulás, de a vállalkozó kedvűek azt is letesztelhetik, mennyire jártasak pálinka felismerésben.

A teljes családot megszólító rendezvény elmaradhatatlan eleme, a vásári forgatag és kézműves kiállítás mellett egész napos gyerekprogram, szabad tűzön főtt ételek kóstolása és kolbászkészítő verseny szerveződik.

A színpadon egy percre se áll meg az élet. A finom ételek és italok mellé a Belencéres Táncegyüttes és a Suttyomba Zenekar szolgáltatja a hangulatot. Majd este 19 órától érkezik a Fásy mulató, Fásy Ádámmal, FásyZsüliettel, Sláger Tibóval, Peller Annával, LL Juniorral és Varga Viktorral. A mámoros este utolsó pontjaként egy igazi Retro Diszkóban szórakozhatnak a talpon maradók.

(4cent.hu)

Fotó: BSZC

Forrás: www.4cent.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum