OMÉK 2013 a Hungexpón! Találkozzunk!

2013. 09. 17., kedd
2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK, Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje a 2011-ben megrendezett 75. jubileumi OMÉK minden várakozást felülmúló sikerét követően, még szélesebb kínálattal, még színesebb kiállítással várja a kedves érdeklődőket.
 
Magyarország élelmiszeripara évszázadok óta szolgálja mind a belföldi, mind a külföldi fogyasztókat, kiváló minőséggel és kiváló ízekkel. Közép-Európa szívében, a Kárpát-medencében minden adott a magas színvonalú termeléshez, melyet a XXI. század színvonalán „tálalhatunk” a fogyasztóknak. Az OMÉK, mint a mezőgazdaság és az élelmiszeripar seregszemléje, elsőrangú lehetőséget kínál a termelőknek, gyártóknak, hogy különböző kóstoltatásokkal és értékesítési lehetőségekkel egymásnak és a nagyközönségnek is bemutathassák termékeiket.
 
A rendezvény múltja és az agrárium napjainkban is betöltött kiemelkedő szerepe révén a 76. OMÉK kiváló lehetőséget teremt minden magyarországi és nemzetközi vállalat számára, hogy új beszállítókat, új piacokat találjon termékei és szolgáltatásai számára, illetve jelenlegi piacain - a nagyközönséggel történő közvetlen találkozás segítségével - tovább szilárdíthassa piaci pozícióját.
 
Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozások számára, s mint ilyen a nagyközönség számára is hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszerbiztonság fontosságát, az élelmiszer-lánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”…
 
Keresse a Pálinkafőzés.com sátrát, ahol bemutatjuk többek között a Pálinka Mester főzőt, számos pálinkafőzési és cefrézési kiegészítőt, segédanyagot és regisztrálhat szeptember végi pálinkafőzés gyakorlati oktatásunkra is féláron!
 
Várjuk szeretettel!
 
Pálinka Team
 

Eseménynaptár

Pálinka Világkupa 2015 Gyula

Exkluzív üvegtermékek

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Tel: (+36 30) 522-1099 / (+36 30) 932-9396
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum