OMÉK 2013 a Hungexpón! Találkozzunk!

2013. 09. 17., kedd
2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK, Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje a 2011-ben megrendezett 75. jubileumi OMÉK minden várakozást felülmúló sikerét követően, még szélesebb kínálattal, még színesebb kiállítással várja a kedves érdeklődőket.
 
Magyarország élelmiszeripara évszázadok óta szolgálja mind a belföldi, mind a külföldi fogyasztókat, kiváló minőséggel és kiváló ízekkel. Közép-Európa szívében, a Kárpát-medencében minden adott a magas színvonalú termeléshez, melyet a XXI. század színvonalán „tálalhatunk” a fogyasztóknak. Az OMÉK, mint a mezőgazdaság és az élelmiszeripar seregszemléje, elsőrangú lehetőséget kínál a termelőknek, gyártóknak, hogy különböző kóstoltatásokkal és értékesítési lehetőségekkel egymásnak és a nagyközönségnek is bemutathassák termékeiket.
 
A rendezvény múltja és az agrárium napjainkban is betöltött kiemelkedő szerepe révén a 76. OMÉK kiváló lehetőséget teremt minden magyarországi és nemzetközi vállalat számára, hogy új beszállítókat, új piacokat találjon termékei és szolgáltatásai számára, illetve jelenlegi piacain - a nagyközönséggel történő közvetlen találkozás segítségével - tovább szilárdíthassa piaci pozícióját.
 
Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozások számára, s mint ilyen a nagyközönség számára is hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszerbiztonság fontosságát, az élelmiszer-lánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”…
 
Keresse a Pálinkafőzés.com sátrát, ahol bemutatjuk többek között a Pálinka Mester főzőt, számos pálinkafőzési és cefrézési kiegészítőt, segédanyagot és regisztrálhat szeptember végi pálinkafőzés gyakorlati oktatásunkra is féláron!
 
Várjuk szeretettel!
 
Pálinka Team
 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum