Betöltötték az ország egyik legmenőbb állását

2013. 12. 13., péntek

A Rézangyal merészen választott, mert egy lányban találta meg azt a fiatalt, aki fél éven keresztül a legnagyobb partiarcként terjesztheti a pálinkát.

A Rézangyal nemrégiben ismét meghirdette az ország legmenőbb állását. A pálinkás cég tavaly egy egyedülálló népszerűsítő kampánya során alkotta meg a TAG munkakörét. Az álommelót elnyerő fiatal fél éven keresztül azért kapta a fizetését, hogy partikat szervezzen, ott legyen minden buliban és fesztiválon, backstage-ekben haverkodjon, facebookozzon és legfőbbképpen, hogy megmutassa, a legjobb bulik pálinkával kezdődnek. Az elsőként kinevezett TAG fél év királyságának szeptemberben vége lett, így a cég ígéretéhez híven „kirúgta” Szemző Áront, majd nagy erőkkel elkezdte keresni az utódját, akinek a személye már most hihetetlen érdeklődést váltott ki.

Az októberben meghirdetett álomállást a több tucat pályázó fiatal közül végül, nem kis meglepetésre egy lány szerezte meg. Emese ugyanazokban a feladatokban bizonyíthatott, mint minden jelentkező: a kiválasztás során a jelölteknek – többek között – bulit kellett szervezniük, majd a legnagyobb bulik házigazdái személyesen is bizonyíthatták rátermettségüket a feladatra.

„Nem voltunk könnyű helyzetben, de végül meghoztuk a döntést. A következő TAG Budapest egyik legbátrabb csaja, az egyetlen női indulónk lett, aki hamarosan átveszi a TAG Facebook-oldalát és beköltözik a frissen felújított TAG-lakba” – mondta Németh Regina, a Rézangyal marketingese.

Forrás: www.hvg.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum