Pálinka- és bajuszmustra, pogácsaverseny és koncerthangulat

2014. 03. 11., kedd

Első alkalommal rendezték meg Miskolcon a pálinkamustrát, amely újabb lehetőséget biztosított a közösségi szórakozásra. Délután és este koncertek csalogattak a belvárosba, napközben pedig mustrálták az érdeklődők a jobbnál jobb pálinkákat, s megvizslatták az igazi, magyaros bajszokat.

palinkamustra3_140308ml_15.jpg

Miskolc belvárosát pénteken és szombaton az I. Miskolci Pálinkamustra rendezvényei népesítették be. A városi, közösségi szórakozást pedig a miskolciak sosem vetik meg. A jó hangulat ezúttal is garantált volt.

A pénteki nap a zenéről, a magyar pálinkákról szólt. A színpadokon pedig miskolci zenekarok váltották egymást. Fellépett a Czemende, a Bíborszél, Pál Dénes, a Miskolc Dixieland Band és a Sky fanatic, de a szalonzene is segített a hangolódásban.

A hétvége első, a fesztivál zárónapját versenyhangulat jellemezte. Az I. Miskolci Pálinkamustrán pálinkák és pogácsák készítői versengtek. A megmérettetésre több mint 240 pálinkát neveztek, de a tradicionális magyar ital mellett többféle pogácsa is várt a rangsorba állításra.

A magyar pálinkák és a finom házi pogácsák után a bajuszverseny is szorosra sikeredett, a II. Borsodi Bajuszmustra után pedig újra koncertek következtek.

Érkezett Király Linda, a Metrum All Stars, az Idiot Side, a Hot Road Rockabilly Band, a Rollercoster, a Ciráda zenekar, majd az I. Miskolci Pálinkamustra zenei programját a Hot Jazz Band és utcabál zárta.
 
K. J.
Fotó: Juhász Á., Mocsári L.
Forrás: www.minap.hu
Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum