Hatalmas sikert arattak a hungarikumok

2014. 06. 11., szerda

Minden korosztálynak kellemes szórakozást nyújtó programokkal és különleges minőségű pálinkákkal zajlott a negyedik alkalommal megrendezett Tihanyi Pünkösdi Pálinka Fesztivál.

A programhoz szombaton kora délelőtt a Füredi Városi Fúvószenekar fújt reggeli ébresztőt Csincsi Ferenc karnagy dirigálásával, majd dr. Horváth Zsolt, a Veszprém Megyei Értéktár Bizottság elnöke és Pálffy Zsolt, a helyi önkormányzat gazdasági bizottságának vezetője nyitotta meg a Visszhang-dombi parkolóban kialakított pálinkafalut. A házigazda Tihanyi Pálinkaház mellett nyolc főzde kínálta különböző gyümölcsökből és stílusban készített párlatait az érdeklődőknek. A szombaton és vasárnap is egész nap zajló kulturális programot a Balaton-felvidék közkedvelt vőfélye, Ticz Tibor vezényelte humoros konferálásával. A délelőtt elsősorban a gyerekeknek szólt a szomszédos óvoda kertjében rendezett foglalkozásokkal, népi játékparkkal és a nagyszínpadi produkciókkal. A délutáni programban szombaton már fellépett Nagy Bandó András, a Tihany Gyermek Táncegyüttes és Echo Citerabanda. Végig sokan voltak, az első napi sztárvendégek, Korda György és Balázs Klári műsora alatt pedig mozdulni is alig lehetett a tömegtől. 


A vasárnapi műsor is gyerekprogramokkal indult, délután a Tihanyi Asszonykórus, Nagy Bandó András, a Csopak táncegyüttes, majd a pálinkafesztiválok visszatérő fellépője, a Balkán Fanatik adott műsort. A fesztivál a Búgócsiga együttes Pünkösdi Báljával zárul.

Forrás:www.elelmiszer.hu


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum