Elismerték a Zsindelyest

2014. 06. 27., péntek

Az idei évben háromszoros jubileumot ünneplő Pálinkafőzde a legnagyobb országos versenyen is kiválóan szerepelt, a 20 nevezett pálinkából 19-et díjaztak arany, ezüst, illetve bronzéremmel.

A 2014. évi Országos Pálinka és Törkölypálinka Versenyt májusban rendezték meg Kecelen, ahol 50 főzde 335 mintáját bírálták a szakemberek. Ennek eredményhirdetésére június 19-én a Mezőgazdasági Múzeumban került sor, ahol is arany, ezüst, bronzérmeket, illetve champion-díjakat osztottak ki a főzdék között. A Zsindelyes Pálinkafőzde húsz pálinkáját nevezte be a Pálinka Nemzeti Tanács által meghirdetett versenyre, melyek a zsűritől 2 arany-, 6 ezüst- és 11 bronzminősítést kaptak, illetve a kategóriagyőztesek versenyében Champion-díjat kapott a Jonagold Almapálinka, s így jogot szerzett arra, hogy indulhasson a Magyarország legjobb pálinkája címért, de végül szoros versenyben a második lett.

A 2014-es év a Zsindelyes Pálinkafőzde részére sok szempontból különleges: 10 évvel ezelőtt született meg a Zsindelyes márka (még a kereskedelmi pálinkafőzés kezdetén), 30 éve alakult meg a Pálinkafőzde az ország negyedik magánfőzdéjeként és 50 éve, hogy gyümölcskutatók kinemesítették az újfehértói fürtös meggyet, a belőle főzött pálinkát pedig 2007-ben hatodikként az országban árujelzői oltalommal látták el és a Zsindelyes Pálinkafőzde zászlóspálinkájává vált.

„A három jubileum eleve nagy dolog, büszkék vagyunk, hogy idén ennyi minden ad okot az ünneplésre. Az évfordulók méltó megkoronázásaként a szakmai versenyeken is sorra nyernek a pálinkáink. Idén a Gyulai Pálinka Világkupán számos arany-, ezüst-, bronz-, illetve champion-díjat kaptunk, ezeknek köszönhetően elnyertük a „Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje” megnevezést is. Az Országos Pálinkakóstolóra is beneveztük a termékeinket, ahol háromból három csillagos termék lett, bekerült a Pálinkakiválóságok Könyvébe is. Időközben nekünk ítélték idén – a kereskedelmi főzdék közül egyedül – már harmadik éve a MagyarBrands-díjat, amely azt jelenti, hogy a Zsindelyes kiemelt márkaként van számon tartva, a magyar értékeket méltó módon képviseli az országban és az ország határain kívül is. Múlt héten pedig az Országos Pálinkaversenyen is szinte 100%-os eredményességgel szerepeltek a Zsindelyes Pálinkák.

Magyarország egyik legnagyobb értékesítési volumenével rendelkező főzdéjeként büszkék vagyunk arra, hogy a mai felgyorsult világban meg tudjuk tartani az általunk gyártott pálinkák megszokott minőségét, így az ezzel a tíz betűvel fémjelzett palackok beltartalma nem okoz csalódást kóstolójának.” – vélekedett a márka eredményeiről Papp József, a cég vezetője.

Forrás: www.elelmiszer.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum