Panyolai Aranyláz tombolt a fővárosban

2014. 10. 01., szerda

Panyola – Képzelj el egy teraszt Budapest belvárosában, majd gondolatban népesítsd be pálinkával koccintó, szatmári népi ételt kóstoló emberekkel! – kérte néhány hete a Panyolai Szilvórium Zrt. vezetése. Az elképzelteket aztán meg is valósították, s a Panyolai Aranyláz a Rombusz Teraszon elnevezésű rendezvényt várakozáson felüli siker kísérte.

Panyolai Aranyláz tombolt a fővárosban

A programot az Aranypálinka termékcsaládunk köré építettük, amelynek céljaként két új Arany-íz népszerűsítését határoztuk meg – tájékoztatott Lakatos Gergely, a cég vezérigazgatója.
A fantáziadús elemeket tartalmazó esemény a szóban forgó Aranypálinkák kóstolásával indult, majd a jelenlévők megdöntötték az egy időben, egy helyen Panyolai Aranypálinkával koccintók számának rekordját. A játékos kedvűekről vidám fotó készült a pálinkafőzdei jelenetet megjelenítő fotófalnál, s eközben meg is tekinthették a pálinkafőzés menetét virtuális főzdelátogatás keretében. A Panyolai Aranyórák során óránként ajándékcsomagot kaptak a szerencsések és a látványkonyhában folyamatosan készülő lapcsánkát is több tucatnyian megízlelték. Az est fénypontját Pál Dénes nagy sikerű fellépése jelentette, s a zárás utáni értékeléskor kiderült: a vendégek mellett a szervezők is eredményesnek ítélték a rendezvényt.
KM
Forrás: www.boon.hu

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum