Rokker Zsoltti üzletet kötött a Viszkissel

2015. 03. 18., szerda

Budapest – Viszkis volt, pálinkás lett! Tavaly még csak tervezték, idén meg is valósították, Rokker Zsoltti, alias Erdei Sándor (38), és a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila (47) szó szerint gyümölcsöző üzletet kötöttek.

A keramikusként érvényesülő exzsivány díszes butykosaiban kerül forgalomba Erdei három minőségi párlata: a birs, a kökény és a csipkebogyó. Április 15-én debütálnak a gyulai XVI. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztiválon.– Ezek közül a birs már ezüstérmet nyert az ongai regionális pálinkaversenyen – válaszolta a Bumeráng egykori mókamestere, aki többszörösen kitüntetett bérfőző.

A tavalyi Destillata világversenyen két ezüst-, és egy bronzérmet is kapott, és régóta tervezte a forgalmazást, de a bürokrácia riasztotta.

Együtt üzletel Rokker Zsolti és Ambrus Attila

– Alpolgármesteri kinevezésem adta a végső lökést, amikor megfogadtam, a szanticskai pálinka hírnevét öregbítem – ecsetelte az ötlelkes borsodi település híres lakosa, aki csak helyben fog árusítani.

– Mert kistermelői igazolvánnyal, csak a lakhelyem 40 kilométeres körzetében forgalmazhatom a zárjegyes pálinkámat. Zsebbenyúlós a retorzió – tette hozzá Rokker úr, aki titkon reméli, gyűjtő értéke lesz a Viszkis rabló pálinkás köcsögjeinek.

– Szeretem a jó pálinkát, és szerintem nem veszíthetek semmit ezzel a megbízással, de hagyománytisztelő vagyok. Maradok a whiskeynél! – válaszolta Attila, aki régóta bírja Rokker humorát.

– Kellemesen rácsodálkoztam, amikor megkeresett, de számomra is fontos a szanticskai pálinka népszerűsítése, hiszen 11 évet ültem Újhelyen, és közben tiszteletbeli borsodi lettem – vázolta az egykori hokikapus, aki 93-99 között 26 postát és pénzintézetet rabolt ki 140 milliót zsákmányolva, és három éve helyezték feltételesen szabadlábra. Első körben hat butellát formált, és festett birs, kökény, és csipkebogyó motívummal, és készen áll a folytatásra.

Sz. Z. J.

Forrás: www.blikk.hu


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum