Sikeres volt a 10. Újszilvási Ágyaspálinka fesztivál

2015. 06. 01., hétfő

Két csodálatos nap, minimális eső, 20 ezer látogató, negyven fellépő és sok-sok centiliter elfogyasztott Bolyhos ágyaspálinka. Ez az esszenciája a pünkösdkor megrendezett 10. Újszilvási Ágyaspálinka fesztiválnak. A látogatók jelenlétükkel szavaztak: a fesztivál immár a legnagyobb hazai pálinkaünnepek közé tartozik.

Mint eddig minden évben az eső elkerülte a fesztivált. Ez persze nem teljesen igaz, mert a nyitónapon délelőtt fél 12-kor még szitált az eső és szomorú képet mutatott a terület, de mire az izgalmas programok sorra kerültek a felhők elillantak, a nap is kisütött. Az eső pedig úgy tűnt el végleg, ahogy egy jó pálinkának kell a gyomorban: soha többé nem kerül elő. Délután 3 órakor Márió már 22 fokban szórakoztatta a közönséget. Akik voltak szép számmal. Mindkét nap. Szombaton és vasárnap összesen több mint 20 ezren látogattak ki az újszilvási Fesztiváltérre, ez is azt bizonyította, a Ágyaspálinka Fesztivál a legnagyobb hazai pálinkafesztiválok közé tartozik.

A 10. pálinkaünnep igyekezett a szórakozni vágyók minden rétegének élményt nyújtani. Mindkét napon. Aki igazi magyar termékekre vágyott megtalálta a Hungarikum sátorban. Aki a pálinkát szereti a fesztivál több pontján is hozzájutott a „betevő” Bolyhos pálinkákhoz. Aki el akarta vinni a közel 5 milliárdos lottónyereményt, az játszhatott. Aki a gyerekekkel akart szórakozni a vidámparkban megtehette. Aki brazil showra vágyott, megkapta. Aki magyar tejre volt kíváncsi, vasárnap élvezhette az Alföldi Tej családi napjának programjait. Akit pedig a zenei programok érdekeltek, csak oda kellett sétálni a színpadhoz – ha odafért – vagy, amíg megtehette, leülni a színpaddal szemközti 800 négyzetméteres rendezvénysátorban. Neves fellépőkben nem volt hiány. Dér Heni már több ezres tömeg előtt énekelt, és mire szombat este a lemenő nap árnyékában a TNT elkezdte élő koncertjét legalább 6 ezren gyűltek össze a színpad körül. Hogy aztán még nőjön ez a létszám Vastagh Csaba fellépésére. A vasárnapi Edda koncerten, ha lehet még ennél is többen voltak.

„Boldog vagyok, köszönjük a fesztivál vendégeiknek 10 éves hűségét a Bolyhos pálinkákhoz, és azt, hogy ezen a hétvégén a mi rendezvényünket választották. Igyekeztünk változatos programot összeállítani, a 20 ezres látogatói létszám azt igazolja, ez sikerült is. Aki itt volt a szenzációs TNT koncerten, aki hallgatta a tomboló Eddát vagy mindkét éjszaka Dj. Dominique zenéjére jött extázisba, érezhette, hogy számunkra fontos az, hogy egy minőségi terméket minőségi kísérő programokkal párosítsunk – mondta a fesztivált rendező Bolyhos Manufaktúra tulajdonosa, Bolyhos Zoltán.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum