Győri Pálinkafesztivál

2015. 09. 17., csütörtök
Ez már a hetedik alkalom, hogy Győrben pálinkázni lehet, mégpedig nem is akárhogyan. Hiszen otthoni keretek között eddig is biztosan sokan éltek a pálinka adta lehetőségekkel, ezúttal azonban a barokk belváros díszletei között ízlelgethetjük a gyümölcspárlatokat.

 

Leírás

A Győri Pálinkafesztivál - kiállítók és szakértők szerint - az ország legjobb pálinkafesztiváljává érett. 17 pálinkás kiállító termékei között megtalálható mintegy 300 pálinka és különféle, pálinkát népszerűsítő ital (mint pl. pálinkakoktél). A sok hasonló fesztiválhoz képest ide kizárólag pálinkafőzdék települhetnek ki, kötelező tulajdonosi, vagy főzőmesteri jelenléttel.

A pálinkán túl, ezt a hétvégét Győrben a hagyományoknak és a hungarikumoknak szentelik: táncbemutatókkal, koncertekkel, népi zenekarokkal, kézműves. és kirakodó vásárral és persze lacikonyhával várják a szórakozni vágyókat.

 Kiállítók:

Agárdi, Bolyhos, Brill, Cornus, Csalló, Etyeki Czimeres, Gyulai, Márkházi, Michelberger, Nobilis, Pannonhalmi Pálinkárium, Reneszánsz Badacsonyi, Savanya, Spiritus Primus, Szicsek, Szigetköz Lelke, Zimek pálinkák; Pannonhalma, Tokaj, Eger borai a Paperdő és Vineum borházak válogatásában

Forrás: www.izeselet.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum