Itt a pálinka, ami 250 ezer forintba kerül üvegenként

2015. 12. 14., hétfő

Harminc üveg exkluzív, gyűjtői tételnek szánt pálinkát dob piacra idén a Márton és Lányai pálinkaház azzal a céllal, hogy mind beltartalomban, mind megjelenésben felvegyék a versenyt a világ legdrágább párlataival. A Crystallum előjegyzéssel 250 ezer forintba kerül.

A Márton és Lányai pálinkaház idén harminc üveg exkluzív gyűjtői tételnek szánt díszdobozos pálinkát jelentet meg Crystallum néven, melynek célja, hogy beltartalomban és megjelenésben felvéve a versenyt a világ legdrágább gyümölcspárlataival, referenciatermékké váljon a magyar gasztronómia kiemelkedő értékei között.

A párlat egyedi Ajka kristály üvegben, kizárólag néhány budapesti csúcsgasztronómiát képviselő étteremben érhető el. Magánszemélyek kizárólag e-mailen történő előjegyzéssel, illetve 250 ezer forintos fogyasztói áron vásárolhatják meg, tudtuk meg a Mandiner.bornak küldött sajtóközleményből.

A pálinkakülönlegesség megjelenésének alkalmából a hazai gasztronómia meghatározó egyéniségeinek részvételével december 8-án tartottak exkluzív szakmai beszélgetést a csúcsgasztronómia és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról. A Crystallumból összesen ízenként (szilva és barack) 100-100 palack készül. „A Crystallum nem egy új fogyasztási árucikk, hanem a pálinkafőzési kultúra egyedi alkotása. Azt az utat jelképezi, amin a magyar gyümölcspárlatok eljutottak odáig, hogy a nemzetközi csúcsgasztronómiában is megtalálják a helyüket” – mondta róla Harmath Csaba gasztroszakértő.

Forrás: www.bor.mandiner.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum