Panyolai, a név kötelez

2016. 01. 05., kedd

Sok víz lefolyt a pálinkaház menti Öreg-Túron a Panyolai Szilvórium Zrt. első termékcsaládja, az Elixír megjelenése óta. Az indulástól számított bő évtized alatt a Panyolaiból „A” Panyolai vált – országosan vezető pálinkamárka, magas minőség, széles termékkínálat.

 

A cég üzletpolitikájának alapját a kezdetektől a fogyasztói igényekhez való igazodás jelenti. Így az eltelt évek alatt magas fokú pálinkákkal, mézes, majd a különleges Arany és Rubin termékcsaláddal bővült az induláskori paletta.

Áttörést jelentett a pálinkapiacon a cég által kifejlesztett Aszaltmeggy és  Aszaltszilva Eszencia, amely világszerte egyedülállóként – illetve sorszámozott palackjaival, a vásárló által megjelölt névre szóló oklevelével - a szakma figyelmét is felkeltette.

Az említett piackutatás és az ehhez kapcsolódó fogyasztói igény kielégítésén túl nagy hangsúlyt kap a turisztikai szolgáltatásként nyújtott főzdelátogatás. A cég székhelyének kapuja szélesre tárul az érdeklődők előtt, akik nem csak a pálinkafőzés rejtelmeibe tekinthetnek be, de a Panyolai Pálinkák mintegy 35 termékből álló kínálatát is végigkóstolhatják – akár egy szatmári ételsorból álló ebéd vagy vacsora keretében is.

 

Pálinkaestek, rangos összejövetelek, országos események gyakori eleme továbbá a Panyolai Pálinkák bemutatója, kóstolója.

 

A márka és ezáltal (is) a vállalat sikeréhez persze sok más összetevő (szakmai tudás, tapasztalat, alázattal végzett munka, stb.) társul, amelyek egyes szeleteiről időről-időre képet ad a Panyolai Szilvórium Zrt. honlapja és Facebook oldala.

Forrás: www.nepszava.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum