Rajong a pálinkáért az Oscar-díjas Jeremy Irons

2017. 03. 24., péntek

Nem mindennapi barátságról számolt be a sonline.hu. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész, Jeremy Irons hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol egy magyar galériatulajdonos hölggyel, aki nem mellesleg egy somogy megyei településen, Alsóbogáton egy kastéllyal is büszkélkedhet. A világsztár, aki számos alkalommal volt már Magyarországon, ismét hazánkban forgat. Most a Red Sparrow című filmjét, ezért felvette a kapcsolatot Soóky Mariettával, aki megvendégelte az alsóbogáti Kiskastélyban.

– Már hét éve ismerjük Jeremyt, a budapesti aukciós házunkban találkoztunk először vele, mert köztudottan nagyon kedveli a régiségeket, a műemléképületeket. Amikor a fővárosban forgat, mindig meglátogat bennünket – árulta el a Sonline.hu-nak Soóky Marietta. Az asszony elmondta, sofőrrel érkezett a somogyi településre a világhírű színész. Ízlett neki a házi mangalicakolbász, és a pálinka is.
 
– Jeremy rendkívül szerény és hétköznapi férfi, nincsenek sztár­allűrjei, nagyon nyitott és érdeklődő. Négy órát volt nálunk, a pincétől a padlásig mindent megnézett – magyarázta az asszony. Köztudott, Irons Írországban vásárolt már magának egy műemlékkastélyt, amelynek felújítását saját maga tartotta kézben.
Forrás: www.borsonline.hu
Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum