Bemutatkozott a nyíregyházi kolbász és pálinka Rzeszowban

2017. 12. 12., kedd

2017. december 8-9-én rendezték meg lengyelországi testvérvárosukban, Rzeszowban a Nemzetközi Termék és Kiváló Minőségi Élelmiszer Vásárt, az EKOGALA 2017 rendezvényt.

Az idei évben nemcsak helyi termékek gyártói képviselték a várost, hanem meghívást kapott a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. is, hogy bemutassa turisztikai attrakcióikat. A kétnapos vásárra kilátogató vendégek élénken érdeklődtek a magyar stand termékei és turisztikai kiadványai iránt, hiszen Rzeszow lakói előtt nem ismeretlen Nyíregyháza neve, sokan jártak már városban.

Leginkább a fürdő iránt volt nagy érdeklődés, de a kóstolóba vitt pálinkákat is szívesen fogyasztották a helyiek. A nyíregyházi termékek közül a kolbász volt a favorit, de kelendők voltak a szörpök, gyümölcslevek, lekvárok és sajtok is.

"A 2017. évet egy igazán jó hangulatú és sikeres kitelepüléssel zárta városunk, s reméljük, hogy az idei megjelenéseinknek köszönhetően a jövőben is minél több kül- és belföldi turista látogat el Nyíregyházára" – tájékoztattatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, ügyvezető.

Forrás: www.turizmusonline.hu

 

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum