Jennifer Lawrence: „Imádom a kolbászt és a pálinkát”

2018. 04. 25., szerda

Lawrence a Nők Lapja hasábjain beszélt budapesti élményeiről, arról, hogy mi fogta meg hazánkban, amíg itt forgatott. Illetve szóba került a gyermekkora, pasik és az is, hogy jelen pillanatban élvezi, hogy szingli.

Návai Anikóval beszélgetett a színésznő, arról, hogy imádja Budapestet, és arra is kitért, hogy bár nagyon tetszik neki, nem tudta elsajátítani a nyelvet, mivel nagyon bonyolultnak tartja.

– Imádom Pestet, ha tehetném, minden filmemet ott forgatnám. Esküszöm! Én nem csak mondom. Meg tudom mutatni a csoportos SMS-eimet, úgy hívtuk magunkat, hogy a „budapestiek”.

A hollywoodi díva kifejtette, hogy imádja a kolbászokat és a pálinkát is, sőt, ez a két szó az, amit elsajátított itteni tartózkodása alatt.

Az interjúban mesél gyermekkoráról, arról, hogy kimaradt számára a társas élet.

14 évesen kimaradtam a suliból, és ettől fogva nem volt társasági életem. Magamat alakítottam olyanná, amilyen lettem. (...) Független voltam. Szerettem egyedül feltöltődni, és nagyon hiperaktív voltam.

Lawrencet arról is faggatják az interjúban, hogy jelenleg van-e párkapcsolata. Bevallja, hogy nincs, illetve azt mondja, jelen pillanatban élvezi, hogy szingli, igaz, ennek rövidesen meglehet a böjtje.

– Mostanában jobban érzem magam egyedül, azt csinálok, amit akarok, pocsék tévéműsorokat nézek rogyásig, meg minden. Aztán majd pár hónap múlva biztos nyomorúságosan magányosnak érzem majd magam, mint aki egy hosszú várólistán várakozik. 

Forrás: www.blikk.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum