"Pálinkás" továbbképzés a NAK szervezésében

2019. 03. 07., csütörtök

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága idén újra megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot, amelynek keretében elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket, ahol célul tűzte ki, hogy a feldolgozóipari tagok számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadja az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. A tagok érdeklődése és visszajelzései alapján a köztestület idén újra megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot, amelyen belül elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt.
Az esemény során átadásra kerülnek a pálinkakészítés alapvető elméleti és gyakorlati ismeretei. Szó esik többek között a gyümölcs feldolgozásának és erjesztésének alapjairól, a gyümölcs feldolgozásának bemutatásáról, valamint a lepárlás elméleti alapjairól és folyamatáról.
 
A kapcsolódó szakmai nap 2019. március 14-én Nyírbogdányban lesz.
 
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A gyakorlati napon – a befogadó hely kapacitásának megfelelően – 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A részletes programterv a kamara portálján érhető el. Kérdés esetén további információ a NAK munkatársától kérhető: peto.krisztina@nak.hu.
 
Forrás: www.magyarmezogazdasag.hu

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum