Új pálinka segíti a magyar zenészeket

2020. 10. 05., hétfő

Az Egyszer volt egy nagyon szerethető projekt, ami négy zenekar köré épül.

Október 1-re, azaz a Zene világnapjára időzítették az Egyszer volt pálinkák megjelenését, ami négy íz és négy zenekar összeborulását jelenti. A márkát olyan zenerajongók álmodták meg a Brebisnél, akik szeretnének valós segítséget nyújtani előadóknak, az italok megvásárlásával négy hazai zenekart, a Hősöket, a Jónás Vera Experimentet, a Margaret Islandet és a Turbo zenekart támogathatod, aztán ha túl sokat iszol belőle, akkor téged kell majd támogatni, de ezt inkább hagyjuk.
 
Az Egyszer volt ízeihez egy-egy zenekar kapcsolódik, mindegyik pálinka egy-egy dal nevét viseli, a különleges csomagolás oldalán pedig a dalszövegek idézetei is helyet kaptak.  A barackpálinka így a Jónás Vera Experiment Borzongásaim című dala után, a birspálinka a Hősök Játszunk, a mézes ágyas meggyes a Margaret Island Éjszaka és a szilvapálinka a Turbo Iránytű című száma után kapta nevét.
A támogatás az Egyszer volt pálinkák bevételéből származik, mely közvetlenül a zenekarokhoz kerül egy éven keresztül. Így az Egyszer volt csapata, a vendéglátóhelyek és a rajongók az ital megvásárlásával előreláthatólag több millió forinttal segítik a zenészeket. Az Egyszer volt termékcsaláddal októbertől az egyetemi szórakozóhelyeken, klubokban, kocsmákban, kis- és nagykereskedelmi üzletekben lehet majd találkozni. A hazai pálinkaárakhoz képest kedvezőbb áron lehet majd megvásárolni. A tervek szerint a jövőben újabb zenekarokkal bővül a paletta.
 
Forrás: www.player.hu
Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum