Pálinkával lett világbajnok a legizmosabb magyar zsaru

2021. 08. 18., szerda

Soha nem kellett kényszerítőeszközt használnia szolgálatban Vajda Péternek, míg rendőr volt. Elég volt, ha csak ránézett bárkire igazoltatás közben és mindenki azonnal példás állampolgárrá vált. Nem csoda hiszen eddig kétszer nyerte el a világ legizmosabb rendőre címet, most pedig harmadik világbajnokságára készül.

A World Police and Fire Games a világ második legnagyobb sporteseménye az olimpia után, ha a sportágak és a kvalifikáló versenyzők számát nézzük. A versenyen rendőrök, tűzoltók és börtönőrök vesznek részt a világ minden tájáról. 2015-ben ezt a versenyt nyerte meg először a magyar rendőr, Vajda Péter. Két évvel később már meghívottként védte meg a címét. Most a Zenebutik csatorna Sztárcsevej című műsorának a vendége volt, ahol Barna Barnabás arról faggatta a body buildert, hogy van e valamilyen titkos fegyvere a versenyek előtt. Vajda erre meglepő választ adott:

Ez egy apró trükk, amit testépítők alkalmaznak. Én ezt többször csináltam, ami kisebb nagyobb sikerrel bevált, például Amerikában, amikor a második versenyemet megnyertem. Testépítőknél előfordul, hogy mielőtt színpadra lépünk, bedurrantjuk az izmainkat, és ilyenkor megiszunk egy kis röviditalt. Az alkaholt ilyenkor azért isszuk, mert ebben az állapotban erezettebb lesz tőle az izomzat, sűrűbb és kicsit tömöttebb. Ugyanakkor nagyon vigyázni kell, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. A világbajnokságon egy picit átestem a ló túloldalára, de nem azért mert túlságosan az üveg fenekére néztem, hanem mert a verseny előtt nem eszünk, nem iszunk és nekem ebben az állapotban az egy feles is elég volt, hogy dülöngéljek. De a színpadon összeszedtem magam, és csak az izmaimon látszott a pálinka hatása – mesélte nevetve a legizmosabb zsaru.

Vajda Péter jelenleg egy edzőtermet üzemeltet, valamint saját biztonsági cége van. Ezek mellett eltökélten készül a harmadik világbajnokságára, ahol szeretné megvédeni harmadszor is a címét. A legizmosabb zsaruval készült beszélgetés vasárnap délben látható a Zenebutik csatornán.

Forrás: www.borsonline.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum