Küldetésünk

A Pálinkafőzés.com weboldalt üzemeltető Kontur Bt. 1991-ben alakult és mindez idáig számos tevékenységnek biztosított sikeresen jogi személyiséget, a mindenkori törvények betartásával és a korrekt üzleti etika biztosításával. Hitvallásunk, hogy az optimális üzleti kapcsolatban minden fél nyertes.

A kormány akciótervének 9. pontja értelmében 2010 szeptemberében megtörtént a pálinkafőzés liberalizációja. Az ezzel kapcsolatos információk már hónapokkal a kihirdetés előtt kiszivárogtak, így lehetőséget látva egy új piac kialakításában elindult a Pálinkafőzés.com hírportál, mely feladatának tekintette a nagyközönség tájékoztatását a szabaddá tett pálinkafőzés törvényi kereteiről, a minőségi pálinka megismeréséről, pálinkaversenyekről, fesztiválokról, a belföldi és külföldi pálinkafőző berendezések kínálatáról.

Ezzel egy időben létrehoztuk a Magyar Pálinka Nagykövetséget. A Nagykövetség célja, feladata, mindenkori küldetése azon misszió, melyben országunk egyedülálló és értékes Hungarikumának áldozhatunk a magyarság érdekében. A pálinka, mint Hungarikum önmagában testesíti meg a magyarok tehetségét és ösztönös maximalizmusát azzal, hogy tökéletesítette a világ számára a gyümölcspárlatot.

2010 és 2012 között az volt a küldetésünk, hogy olyan közösségi oldalt hozzunk létre, mely összefogja, népszerűsíti és erősíti a magyar gyümölcspárlat piacot, mind a pálinka és főzőberendezések, mind a hírek, információk, szabályozások, rendezvények, programok naprakész publikálásának tekintetében. Ennek eredményeképpen a Pálinkafőzés.com ebben a piaci szegmensben a legnézettebb, piacvezető információs, kereskedelmi és szolgáltató portál.

2013 februárjában indítottuk el egész napos gyakorlati oktatásunkat, mely azóta is töretlen sikerrel képzi a minőségi házi pálinka után érdeklődőket. Oktató termünk ma már OKJ-s gyümölcspálinka gyártó képzés gyakorlati helyszínéül is szolgál.

Ugyanebben az évben megkezdtük egy olyan pálinkafőző tervezését és fejlesztését, mely a piacon lévő főzők jó tulajdonságait ötvözi és az esetleges gyermekbetegségeket kiküszöböli. Mindezt felruházva olyan további előnyökkel, mely a készüléket differenciálja a versenytársaktól és lehetővé teszi, hogy az egyedülálló technológia bármely külpiacon megállja a helyét. Az egyetlen termékből aztán termékcsalád lett, mely három különböző méretű egylépcsős, két különböző méretű hagyományos kisüsti berendezést számol, illetve kiegészültünk egy speciális sörfőző készülékkel és egy magozó géppel is. A Pálinka Mester termékcsalád nem csak belföldön terjed, hanem a földkerekség több országában is képviseli munkánk gyümölcsét Kanadától Kínáig.

Jövőbeni küldetésünk, hogy termékcsaládunkon keresztül megismertessük a világ országaival a magyar gyümölcspárlatot, annak fogyasztási kultúráját, magas színvonalú előállítását és tiszteletét. Büszkeségünk, hazaszeretetünk és a minőségi pálinka iránti nagyrabecsülés motivál bennünket arra, hogy kiálljunk ezen kiváló Hungarikumért. Mivel a pálinka magyarsága vitathatatlan, ezért profilunkban törekszünk a magyar termékek és szolgáltatások bemutatását preferálni.


Eseménynaptár

Pálinka Világkupa 2015 Gyula

Exkluzív üvegtermékek

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Tel: (+36 30) 522-1099 / (+36 30) 932-9396
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum