HazaiPálinka házi pálinkafőző

Pálinkafőző rendelés, információ kérés az oldal alján
pálinkafőző berendezés
pálinkafőző berendezés
pálinkafőző berendezés
pálinkafőző berendezés

Magyarországon gyártott, kiváló minőségű forrasztott pálinkafőző - hagyományos kisüsti, és aromatoronnyal szerelt változatban!

A berendezés alapanyaga minimum 99,9%-os tisztaságú vörösréz. A fenéklemez vastagsága 1,2 mm. Az üstön, a kupolán és a hűtőn merevítő bordák találhatóak, melyeknek köszönhetően a készülék jobban ellenáll a mechanikai behatásoknak, nehezebben sérül. A vastag falaknak és a merevítő bordáknak köszönhetően a Hazai pálinkafőzők várható élettartama hosszabb, mint a hasonló típusoké, ezért a Hazai típusú pálinkafőzőkre a gyártó 3 év garanciát vállal!

A nagy tisztaságú vörösréz alapanyag és a hagyományosan bevált formavilág biztosítja a pálinka tisztaságát és gyümölcsösségét.

Aromatoronnyal szerelt változat – a különleges főzetekért

Az üst és a kupola közé beépített henger formájú toldáson átpárolt pálinka végső zamatát az erre a célra kialakított réz kosárkán elhelyezett gyümölcsök, gyógynövények ízvilága gazdagítja.

A készülék gyógynövény-kivonatok előállítására is használható. Az eljárás előnye hogy a növények nem érintkeznek közvetlenül a forró üsttel, vagy folyadékkal, amelyek fontos íz- és hatóanyagokat, illóolajokat, értékes vitaminokat károsíthatnak.
A gőz megnyitja a növény pórusait, és az értékes anyagokat a hűtőbe szállítja. Ha pálinkát párolunk át a gyógynövényeken, akkor egyrészt tisztul a párlat, másrészt az alkohol tartósítja is a hatóanyagokat.

Ha a tornyot kis poharakkal, vagy üveggolyókkal rakjuk tele, akkor azok olyan hatékonyan szűrik, tisztítják a párlatot, hogy már az első lefőzésnél nagyon tiszta, magas alkoholfokú pálinkát kapunk. Ennek a pálinkának ugyan nem sok íze lesz, de semmi baj. Aromatornyunk segítségével olyan ízt adunk az italnak, amilyent akarunk – természetesen mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül.

Igény esetén felhasználói kézikönyvet küldünk emailben, pdf formátumban. 

További információ

Megrendelés

HazaiPálinka pálinkafőző aromatoronnyal

A készülék árával kapcsolatban kérjük, érdeklődjön!

További információ

HazaiPálinka pálinkafőző berendezés

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum