ECO kisüsti pálinkafőző

pálinkafőző berendezés
pálinkafőző berendezés
Magyarországon gyártott, kedvező árfekvésű 17 literes pálinkafőző.
 
A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. Az üst fenekének tripla szendvics kialakítása segít a cefre lekozmálásának megelőzésében.
A vörösréz kupola és páracső biztosítja a Magyarországon megszokott ízvilághoz szükséges réz-ionok bejutását a pálinkába.
 
Minimális helyigénye, könnyű kezelhetősége és kedvező árfekvése miatt elsősorban kezdő pálinkafőzőknek ajánljuk, kisebb mennyiségek házi lepárlására.
 
A berendezés rendelkezik a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági hivatal minősítésével (száma: E04928)
 
Fontos: A biztonságos üzemeltetés érdekében minden főzés előtt győződjön meg róla, hogy a pára útjában nincs dugulás! Amennyiben mégis dugulás lépne fel, a robbanás megelőzése érdekében az üst és a kupola szétnyílik, és a gőz a nyíláson át távozik. A gőz esetenként nagy mennyiségű alkoholt tartalmaz, ezért gyúlékony lehet. Emiatt fontos, hogy a melegítéshez használt láng soha ne érje el az üst oldalát! Ha azt látja, hogy a kupola főzés közben megemelkedik, akkor azonnal fejezze be a főzést, és szüntesse meg a dugulást a főzés újbóli megkezdése előtt!
 
Az ECO 17 literes pálinkafőző ára bruttó 65.890,- Forint.
 
.......................................
A készülékhez opcionálisan kérhető egy hőmérővel szerelt deflegmátor modul, melyhez páracső hosszabbítás is tartozik (a második képen látható).
Ennek köszönhetően a berendezés nagyon tiszta pálinkák előllítására alkalmas. A finomításkor az induló alkohol tartalom elérheti a 84 tf%-ot is (a cefre minőségétől és a fűtés módjától függően).
Az erős tisztító hatása miatt a hagyományos pálinkafőzés mellett jól használható hibás pálinkák javítására, és egyes esetekben hibás erjedésű cefrék kifőzésére is.
A modul ára bruttó 19.580,- Forint.
Így az ECO plusz 17 literes pálinkafőző ára bruttó 85.470,- Forint.
.......................................

 

ECO 17literes pálinkafőző

ECO plusz 17literes pálinkafőző


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum