Gesztesiéket a pálinka hozta össze

2011. 03. 24., csütörtök

Gesztesi Károly vérbeli fiús napot tartott szerda délután az egyik budai szórakozóhelyen. A népszerű színész előbb főzött, majd pálinkával és borral kínálta meghívott vendégeit.

Gesztesi a szerda délutáni buliba olyan hírességeket hívott meg, mint a Megasztárból megismert Kökény Attila, a TV2 műsorvezetője, Váczi Gergő, Gáspár Laci énekes és Kálloy Molnár Péter színművész. A sztárok megérkezésük után azonnal birtokba vették a szórakozóhely konyháját, ahol zöldségekkel körített pörköltet készítettek a meghívott vendégek és újságírók számára.

A közös főzés után Gesztesi előbb zongorához ült, ahol az ötödik Megasztár felfedezettjével közösen előadott néhány számot, majd pálinkával és borral kínálta körbe az egybegyűlteket.

"Három évvel ezelőtt ismerkedtünk meg Karcsival, amikor elkezdtem játszani a Madách Színház egyik darabjában. Egyre többször találkoztunk, jó barátra tettünk szert egymás személyében, amit egyre sűrűbben koronáztunk meg közös ebédekkel vagy vacsorákkal. Mindketten szeretjük a pálinkát, talán ez is az egyik kapocs közöttünk. A karakteres ízek miatt kedveljük ezt a hungarikumot, én sem a sört, sem a bort nem szeretem annyira" - mesélte a STOP-nak Gáspár Laci.

Gesztesi Károlyt egyetemista fia, Máté is elkísérte a buliba, akiről a színész elárulta: egyre többször ülnek le beszélgetni, hogy apa-fia módjára megvitassák az élet nagy dolgait.

"A fiam inkább sörös típus, én pedig pálinkás, de ez nem zárja ki, hogy olykor kirúgjunk a hámból és jókat beszélgessünk" - mondta az Új Ásznak Gesztesi, majd hozzátette: már alig várja, hogy jó idő legyen, hogy kislányával, Pankával együtt sütögethessen családi házuk kertjében.    forrás: www.stop.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum