A belvárosból a Budai Várba költözik a Budapesti Pálinkafesztivál

2011. 04. 11., hétfő

 

Ez évben új helyszínen nyitja meg kapuit a tavaszi Pálinkafesztivál. A jól megszokott helyszínről, a Városháza Parkból azonban csak ideiglenesen költözik fel a Budai Várba, a rendezvény eredeti otthonának környéke, a Károly körút ugyanis átépítés alatt áll. 

 

A Városháza Park és annak környéke nem készül el május elejére, ezért költözik ideiglenesen a Városháza Parkból a Budai Várba a gasztronómiai rendezvény. Május 5-8. között  tehát ne a belvárosba igyekezzünk, hanem fel a várba!

A Károly körúti átalakítások miatt a fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy az őszi Budavári Kolbász-, és Pálinkafesztivál jól bevált helyszínén rendezik meg az immár hatéves eseményt, amely kínálatában persze semmit sem változik.  A vendégek több száz párlat, valamint házi sajt, finom bor, csoki, pezsgő, és kolbász közül válogathatnak.

 

Az idei év pedig nemcsak a helyszín, hanem az ízek tekintetében is más lesz. 2011, a szilva éve a Budapesti Pálinkafesztiválon, ahol a hamvas gyümölcsből készült ételek, valamint párlatok kapnak főszerepet. Ennek apropójaként a látogatók megkóstolhatják az Év blendelt Szilvapálinkáját is, amelyet közösen készítenek el Magyarország pálinkafőzői.

A tavaszi megújulás jegyében a szervezők a bejutást, és a fizetés módját is leegyszerűsítik.

forrás: www.boraszportal.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum