A nagy melegben könnyen csúszott a pálinka

2011. 07. 11., hétfő

 

Kecskemét – Többezres tömeg búcsúztatta az idei Bor-és Pálinkaünnepet. A jó hangulatról nemcsak a díjnyertes italok, hanem kulturális és szórakoztató programok is gondoskodtak.

A tervezettnél egy héttel tovább élvezhették a kecskemétiek az idei Bor- és Pálinkaünnepet, ugyanis a szervezők a hideg és csapadékos időjárás miatt meghosszabbították a főtéri fesztivált. A zárónapon, július 10-én több ezres tömeg látogatott ki a különböző pálinkákat és borokat kínáló bódék közé. Még az egész napos kánikula sem rettentette vissza a város lakóit: mindenki szomját hűsíteni érkezett.

A negyedik éve megrendezett nyári fesztivál egyre több embert vonz: családok és baráti társaságok egyaránt megtalálják azokat a programokat, amelyekért érdemes kilátogatniuk. A gyerekeket idén ugráló várral is várták. Mi nem tudtuk eldönteni, ki örült ennek jobban, az örökmozgó, virgonc gyerekek, vagy a megfáradt szülők.

Vasárnap zárt a Kecskeméti Bor- és Pálinkafesztivál - KÉPGALÉRIA A szabadtéri bor- és pálinkakóstolót idén koncertekkel, táncbemutatókkal tették színesebbé. Vasárnap egy hip-hop bemutató kápráztatta el a közönséget. Igazi freestyle hangulat uralkodott el az amúgy is zsibvásárra emlékeztető tömegen, a nézők körbe állták a táncosokat: tapsoltak, ritmusra járt mindenkinek a lába.

Forrás: www.delmagyar.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum