Összepakolt a Bor- és Pálinkaünnep

2011. 07. 12., kedd

Kecskemét – Ugyan összepakolták a IV. Bor- és Pálinkaünnep bódéit, nem marad sokáig csupaszon a városközpont: augusztusban újabb kirakodó- és kézműves vásárral jön a Hírös Hét Fesztivál.

A IV. Bor- és Pálinkaünnep június 26-tól egészen július 10-ig várta a borok és pálinkák kedvelőit. A hideg, esős időjárásnak köszönhetően egy teljes héttel meghosszabbították a fesztivált a szervezők: az utolsó héten tikkasztó hőség fogadta a városlakókat, így rengetegen látogattak ki a díjnyertes nedűket kínáló rendezvényre.   Hétfőn szorgos munkáskezek igyekeztek összepakolni mindazt, ami a fesztivál után maradt: az árusok a portékájukat, a munkások a bódékat rakták a platós autókra. Délelőtt szinte nem is lehetett végigsétálni a bódék közötti területen, a szállításhoz és a takarításhoz szükséges járművek elfoglalták a sétálóutcát. 

Elbontották a Bor- és Pálinkaünnep bódéit KÉPGALÉRIA

 

Az idén 77 pavilon várta étellel, itallal és különböző kézműves áruval a kilátogatókat. Hétfőn ezeket a bódékat bontották el a főtérről. Délelőtt már csak az egymásra pakolt sörpadokat, költözködő árusokat lehetett látni. De nem marad sokáig csupaszon a városközpont: augusztus 22-től 28-ig a Hírös Hét Fesztivál nyüzsgése tölti meg élettel a teret.

 

Forrás: www.delmagyar.hu
Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum