Íze és illata adja harmóniáját: a Pannonhalmi Barack Győr új pálinkája

2011. 09. 11., vasárnap

A pannonhalmi barack lett idén Győr város új pálinkája - derült ki a kisalföldi megyeszékhelyen rendezett pálinkanapokon.

 

 a Pannonhalmi Barack Győr új pálinkája

 

A Pannonhalmi Barackpálinka rózsabarackból készül, értékét leginkább ízének és illatának harmóniája adja - vélekedtek a szakemberek.

Szombaton délután Győrben, az idei pálinkanapok eseménydömpingje közepette kiderült, mely termék nyeri el 2011-ben a Győr pálinkája elismerő címet. A hagyományos ízek közül is a pálinkák klasszikusa, a barack lett a nyerő. A Pannonhalmi Barackpálinka rózsabarackból készült, értékét leginkább ízének és illatának harmóniája adja. A 40 százalékos alkoholtartalmú italt félliteres kiszerelésben árulják, litere 9990 forintba kerül a kereskedelmi forgalomban.

A Pannonhalmi Pálinkárium 1917-es megalakítását követően már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, 2007-től a Győri Likőrgyár tulajdonában kereskedelmi főzdeként üzemel. Célkitűzésük, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

Forrás: www.infogyor.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum